Potraga za muzičkom senzacijom počinje: Cio region željno čeka početak “X FAKTOR ADRIA” predaudicija!

Da li ste spremni za prvi, najvažniji korak ka ostvarenju svojih snova? Iskoristite svoju šansu: prijavite se za učešće u najpopularnijem pjevačkom šou programu na svijetu “X Faktor”!

Veliko interesovanje kandidata bilo je i prosle godine

Proces prijavljivanja za uzbudljivu, drugu sezonu regionalnog šou programa “X Faktor Adria” završava se u utorak (27.1.2015.), kada počinje opsežna regionalna potraga za novim muzičkim idolom današnjice! U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najgledaniji šou na planeti emitovaće se na proljeće u čak pet zemalja regiona: u Srbiji prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj (RTL), Bosni (RTRS I RTVF), Makedoniji (tv Sitel)  i Crnoj Gori (Prva CG)!

Samo bez treme!

Predaudicije će biti održane u čak osam gradova: Skoplje (2-3.2.2015.),Podgorica (4.2.2015.), Split (5.2.2015.), Zagreb  (7-8.2.2015.), Banja Luka (9.2.2015), Sarajevo  (10.2.2015.), Novi Sad (12.2.2015.), dok je za srpsku prijestonicu predviđeno čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate I donijeti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pjevačke sposobnosti I tkz faktor “X” pokaže pred regionalnim uticajnim članovima žirija na audicijama koje slijede u februaru. Pravo učešća imaju stariji od 14 godina.

DSC_1341

Sudeći po interesovanju, broju i kvalitetu pristiglih prijava druga sezona ovog regionalnog takmičenja biće najuzbudljivija tv avantura do sada i neće biti lako odabrati najbolje. Međutim, kako biste ostavili dobar utisak na stručnu komisiju, produkcija “Connect Live Media” koja realizuje ovaj šou vam daje nekoliko korisnih savjeta:

DSC_1406

 

  • Ne imitirajte poznate pjevače
  • Izaberite omiljenu pjesmu (pjesma ne mora biti zahtjevna)
  • Budite originalni
  • Budite dobro raspoloženi i pobijedite tremu
  • Vjerujte u uspijeh

“Najvažnije je da se kandidat opusti, pobijedi tremu i bude svoj. Najpoznatiji šou na svijetu “X Faktor” nije samo pjevačko takmičenje: ne tražimo samo odlične pjevače, već osobe koje posjeduju prepoznatljiv karakter, ono nešto posebno tkz. faktor X.  Veoma smo ponosni što je po dosadašnjim obrađenim podacima, broj i kvalitet prijavljenih prevazišao sva naša očekivanja! Međutim, još jednom pozivamo sve talentovane ljude da preuzmu stvar u svoje ruke i prijave se za učešće u najvećem pjevačkom šou programu regiona koji, da podsetimo, od anonimnih pojedinaca stvara nove regionalne muzičke idole. Prijave se vrše putem telefona, kao I na našoj zvaničnoj fb stranici https://www.facebook.com/XFactorAdria i sajtu www.prva.rs”” – kaže Milena Popović, portparol produkcije koja realizuje ovaj šou.

Ogranizatori naglašavaju da čak i ako niste stigli da se prijavite putem sms poruke ili online prijave, to možete učiniti direktno na lokacijama predaudicija. “Prednost izlaska pred stručnu komisiju imaju oni koji su prethodno izvršili prijavu, što je velika olakšavajuća okolnost zbog ogromne gužve koja postoji na ovakvim dešavanjima, tako da preporučujemo da se kandidati prijave ranije. Međutim, ukoliko neko zaista želi da učestvuje u takmičenju, a iz nekog razloga nije stigao da se prijavi, bićemo blagonakloni. ” – poručuje Milena. Po završetku procesa prijavljivanja “X Faktor Adria” ekipa kreće u uzbudljivu regionalnu potragu nove muzičke senzacije!.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na zvaničnoj fb stranici https://www.facebook.com/XFactorAdria

 

Recent Posts