Posle uvreda i okršaja – ponovo zajedno?

Već duže vrijeme pjevač napominje da je u dobrim odnosima sa bivšom ženom, a sada stižu glasine da je odnos između njih i više nego dobar!

Aca Lukas i njegova bivša žena Sonja Vuksanović ponovo su navodno zajedno, tvrdi “Kurir”.

Pjevač i majka njegove najmlađe ćerke Viktorije su se pomirili prije nekoliko mjeseci, po pisanju ovog medija. Njih dvoje izbjegavaju da se pojavljuju na gradskim dešavanjima gdje ima medija, ali su sa prijateljima zajedno proslavili Božić u jednom prestoničkom restoranu.

“Sonja i Aca su kao rogovi u vreći, ali ne mogu jedno bez drugog. Voli ona njega, a on nju obožava. To što su se razveli, nema veze sa njihovim osjećanjima. Jednostavno, njih dvoje će uvijek biti zajedno. Međutim, sada su odlučili da ljubav kriju od novinara jer su tako mirniji. I dalje ne žive zajedno, ali su uspjeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu. Aca je pjevao, a Sonja je uživala dok ga sluša. Vidjelo se da su zajedno i da se vole”, rekao je neimenovani izvor blizak folkeru za “Kurir”.

Prema njegovim riječima, popularni pjevač je bio i na otvaranju Sonjinog novog butik.

“Došao je pred sam kraj jer nije želio da upada u oči. Sada se manje svađaju nego ranije, a Lukas je bivšoj ženi finansijki pomogao oko novog poslovnog projekta. Za sada im je lijepo, a i Viktorija je srećna što je Aci najvažnije. Jesu se svađali, letjelo je perije na sve strane, ali eto, obrni – okreni njih dvoje na kraju opet zajedno”, završava izvor.

Oni su najpopularniji Crnogorci na Instagramu! (VIDEO)

U aprilu 2010. godine Lukas i Sonja sklopili brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. To je njemu bio treći, a Sonji drugi brak. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića.

Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima sedam godina, a Lukas ima i sina Andreja iz drugog braka sa Natašom. Razveli su se prošle godine, a Sonja je tada Acu tužila za nasilje u porodici.

(Kurir)

Recent Posts