PORTO MONTENEGRO U PRESTIŽNOM KLUBU 3RD HOME

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro potpisali su novo strateško partnerstvo – sa prestižnim klubom 3rd HOME (Treća kuća), koji omogućava svojim članovima da razmjenjuju rezidencije i luksuzne nekretnine, za vrijeme svojih odmora i putovanja. Ovo partnerstvo će omogućiti vlasnicima stanova u Porto Montenegru da iskoriste niz mogućnosti za odmor, i biraju između skoro 3.000 poželjnih destinacija, u više od 27 zemalja, uključujući Pariz, Napa dolinu u Kaliforniji, London, Brazil, Meksiko i Bahame.

 

Klub 3rd HOME ima viziju da obezbjedi svojim klijentima sigurnu i pouzdanu razmjenu luksuznih stanova na atraktivnim destinacijama, bez komplikacija i plaćanja rente. Dajući u najam svoju rezidenciju, klijent dobija virtuelne ključeve, čiji broj zavisi od broja dana boravka, nekretnine koju je dao, i atraktivnosti datuma u sezoni, i time dobija mogućnost da, prema broju ključeva, odabere destinaciju i rezidenciju za sebe.

 

Govoreći o novoj saradnji, predsjednik kluba 3rd Home Žil Adams je istakao: „Veoma smo uzbuđeni zbog novog partnerstva sa Porto Montenegrom i mogućnošću da članstvo u „3RD Home“ mreži ponudimo njihovim klijentima. Porto Montenegro je ne samo postavio nove standarde i mjerila kada je u pitanju razvoj ultraluksuznih nekretnina u regionu jugoistočlne Evrope, već je i ljepota prirodnog okruženja u kome se taj kompleks nalazi, skoro bez konkurencije. Radujemo se na mogućnosti da klijetima Porto Montenegra ponudimo mogućnost da maksimizuju vrijednost svog ulaganja u kupovinu nekretnine u tom naselju, istovremeno nudeći našim ostalim članovima fantastičnu priliku da dožive predivnu Crnu Goru u visokom stilu i komforu na koji su oni navikli.“

 

Klub 3rd Home prihvata u svoje članstvo prihvata samo klijente sa luksuznim rezidencijama, koje se nalaze na atraktivnim destinacijama sa kvalitetnom uslugom. Svaki domaćin i gost nakon svakog boravka popunjavaju upitnik, kako bi se održali standardi zajednice pouzdanih klijenata. Širok opseg i kvalitet usluge na najvišem nivou kluba je bez presedana.

 

Za više informacija posjetite web stranicu: www.3rdhome.com.

 

Recent Posts