PORTO MONTENEGRO NA SAJMU NAUTIKE U DIZELDORFU

Tim Porto Montenegra predstavlja svoj projekat marine za superjahte i nautičkog naselja na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava do 25. januara.

Dizeldorf

Više od 1.650 izlagača iz 60 zemalja i ove godine okupilo se u Dusseldorf Exhibition centru da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu.  I ove godine više od 50.000 posjetilaca iz cijelog svijeta doputovalo je u Dizeldorf za vrijeme sajma.

 

Porto Montenegro, u saradnji sa prestižnim brendom Sunseeker, predstavlja svoj nautički centar i marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organizaciju regati. Na sajmu veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao novu jahting destinaciju.

 

Vodeći međunarodni brodograditelji predstavljaju se sa preko 1.700 brodova i jahti, a uživaćemo i u mnogobrojnim svjetskim premijerama, te je Sajam u Dizeldorfu još jednom dokazao da je najveći evropski tržišni brod svih brodova” – istakao je na svečanoj ceremoniji otvaranja Sajma direktor ovog prestižnog nautičkog skupa Goetz-Ulf Jungmichel.

 

Popis od preko 60 zemalja izlagača vrlo je raznolik – najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska, i Velika Britanija. Osim pojedinačnih kompanija iz raznih zemalja, na Sajmu se ocve godine održavaju i nacionalnne prezentacije važnih brodogradilišta Francuske, Holandije i Poljske.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts