Pomirili se omiljeni holivudski par godinu dana nakon raskida

Šuška se da je holivudski par ponovo zajedno, nakon što su godinu dana bili razdvojeni.

Keti Peri i Orlando Blum navodno su prošli mjesec otputovali na romantični odmor na Maldive gde su obnovili svoju vezu, a glasine je za “The Sun” potvrdio i izvor blizak paru: “Ponovno su zajedno. Keti je htela da pruži njihovoj vezi još jednu šansu. Pokušala je, ali nije mogla da ga izbaci iz svog života jer joj je previše stalo. Ipak, ovoga puta su odlučili da svoju vezu drže podalje od očiju javnosti.”

Sumnja da su ponovo zajedno počela je pošto su oboje u isto vrijeme na društvenim mrežama objavili fotke iz istog odmarališta na Maldivima.

lookin into 2018 like 🦄#amillafushi #grateful 🙏🏻🙌🏻👊🏻

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Podsjetimo, Keti i Orlando su bili u vezi od početka 2016, a iako su prekinuli u martu 2017, 41-godišnji glumac i 33-godišnja pop pjevačica ostali su prijatelji i nastavili da se druže.

Kopenhagen je sve što ostali gradovi Evrope nisu

U proteklih godinu dana zajedno su viđeni na raznim prijemima, uključujući i koncert Eda Širana, kada su takođe svi mislili da su se pomirili. Keti već ima iskustva s obnavljanjem propalih veza. S pjevačem Džonom Mejerom raskidala je i mirila se čak pet puta od 2012. do 2016, kada je upoznala Orlanda.

(Noizz)

Recent Posts