Jupiter

Pogledajte kako će poravnanje Jupitera i Marsa u narednih 7 dana uticati na vaš ljubavni život

Na samom početku godine Jupiter i Mars će nam zadavati glavobolje bilo da smo riješili da nešto uradimo na poslovnom ili privatnom planu, pogotovo u potjeri za onim što najviše želimo.

Mars je planeta ambicija i odlučnih akcija. Ova planeta ima moć i ubjeđenost da ide za onim što želi uprkos bilo kojoj prepreci. Jupiter je planeta ekspanzije i uveličava sve čega se dotakne, što znači da ako se ovo dvoje nađe u poravnanju na nebu osjetićemo vatru u venama da se pokrenemo i preduzmemo neku akciju u našem životu.

Ne postoji bolje vrijeme od početka godine da krenete za onim što ste oduvjek željeli, pa Mars i Jupiter čine nemogućim nas ostanak u nekom ušuškanom ćošku koliko god da mi to želimo. Ono što može da bude loše jesu jake emocije, poput požude, strasti i besa, kojima se Mars vodi. Ove emocije su nam potrebne kao i strpljenje, ljubaznost i mir, samo od nas zavisi da li smo sposobni da izađemo na kraj sa ovim emocijama na zdrav način.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Ovo je period kada će se naše emocije pojačati pogotovo u onim oblastima života u kojima žudimo za promjenama. Ne smijemo samo dozvoliti da nas vodi bijes, već ga moramo kanalisati. Razlog zbog koga ćemo osjećati pritisak i frustraciju je taj što smo spremni na promjene čak iako nam se čini da nemamo gdje.

Presmiješne ilustracije koje pokazuju razliku između muškaraca i žena

Tu nam u pomoć pristiže Jupiter koji čini da na stvari gledamo iz nekog drugog ugla. Ovo nije samo period kada ćemo vidjeti stvari u drugom svijetlu, već i period u kome ćemo morati da podignemo dupe sa kauča i uradimo nešto bitno za sebe. Moraćemo da napustimo našu zonu komfora i u ovoj godini spojimo spoljašnje i unutrašnje, napravimo izvesjne promjene koje se dugo spremaju i napravimo izbore koji zapravo ukazuju na to ko smo.

Foto: Profimedia/Alamy

Ono što pojačava uticaj ovih dveju planeta je njihov susret u znaku Škorpije koja voli da ponire u dubinu. Ona je alhemičar Zodijaka i nema mnogo strpljenja za neke trivijalne stvari, piše Your tango. Planete zajedno sa Škorpijom bukvalno će nas gurati napred i neće nam dozvoliti da propustimo životnu šansu. Izvlačiće ono najbolje iz nas i imaćemo čist put do uspjeha.

Najvažnije je da se ništa od toga neće desiti protivno našoj volji i ukoliko mi sami ne odlučimo da nešto promijenimo. Ovo je samo početak godine, a ako je suditi po ovome očekuje nas zanimljiva godina.

Recent Posts