"mamine" farmerke

Podgoričanke OVIH DANA NOSE ISKLJUČIVO OVAKVE FARMERKE, a muškarci nikako NE VOLE da ih vide u njima: Ovaj model OBOŽAVAMO, ali je frajerima NOĆNA MORA!

Godinama su “mamine” farmerke bile predmet polemike u modnim krugovima, ali su prošle godine zauzele svoje mjesto u ženskim ormarima, i teško da će neko odatle da ih “istera”

Zagospodarile su ulicama metropola, a žene ih obožavaju – jer su udobne, ističu struk, lijepo se kombinuju i deluju vrlo trendi i urbano. Omiljene su pobornicima takozvanog uličnog stila, a najčešće ih nose uz patike, majica ili džempere upečatljivih boja i kratke kožne jakne.

Ono po čemu se “mamine” farmerke razlikuju od klasičnih jeste specifičan, pomalo vrećast kroj, odlikuju ih dubok struk, ravne nogavice, i džepovi postavljeni visoko na zadnjici.

Ovakav tip džinsa, neočekivano, divno se uklapa i uz visoke potpetice i svečane bluze, ali ipak je nešto pogodniji za kežual kombinacije. Ipak, “mamine farmerke” najbolje pristaju nešto višim ženama, i onima koje nemaju problem sa viškom u predelu stomaka i butina, jer baš ova dva nedostatka nimalo ne prekrivaju.

Ali, ako ste vitki i visoki nećete poželeti da se odvojite od njih – nikada! U našoj galeriji pogledajte kako ovaj model džinsa nose slavne dame.

Aquapark Budva, najpovoljnije sezonske karte

S.P.

 

Recent Posts