nezavisnosti

PODGORIČANI, NE PROPUSTITE: Sjutra SPEKTAKL na Trgu nezavisnosti!

Niz spektakularnih nastupa pod nazivom “Bez dileme – antifašizam” podgorički KIC pop hor nastavlja koncertom u čast 75 godina od osnivanja dnevnog lista “Pobjeda”, u četvrtak, 10. oktobra, na Trgu nezavisnosti sa početkom u 20h.

Publika će uživati u popularnim partizanskim i antifašističkim pjesmama među kojim su: “Teče Tara”, “Oj, đevojko drugarice”, “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Mlada partizanka”, “Kraj Sutjeske hladne vode” i dr, koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića i uz soliste hora: Jovana Vukovića, Tamaru Pavićević, Vesnu Kraljević i Dubravku Živković.

Trikovi zbog kojih Francuskinje izgledaju sjajno!

Na sjutrašnjoj proslavi *Pobjedinog* rođendana uz KIC pop hor nastupaće i: orkestar Počasne garde Vojske Crne Gore, folklorni ansambl KIC-a “Budo Tomović”, dječji hor Umjetničke škole za muziku balet “Vasa Pavić”, i balerine plesnog studija “Allegre” i baletske škole “Vasa Pavić”.

KIC POP HOR najavljuje i svoj sljedeći – 48. koncert, kada će se premijerno predstaviti sa projektom i “Bez dileme – antifašizam” publici u Beogradu, a povodom Dana oslobođenja tog grada, u subotu, 19. oktobra, u Kombank dvorani sa početkom od 20h. To će biti njihov treći međunarodni nastup nakon nedavnog u Prijepolju i ljetošnjeg u Sarajevu.

Recent Posts