Popunjena sva takmičarska mjesta za Sunčanu HiPP puzijadu!

Veliko interesovanje za takmičenje beba u puzanju
Popunjena sva takmičarska mjesta za Sunčanu HiPP puzijadu!

 

Prijavljivanje za Sunčanu HiPP puzijadu, popularno takmičenje beba u puzanju, je završeno jer je svih 90 takmičarskih mjesta popunjeno u rekordnom roku. Prijavljivanje je počelo u subotu, 12. septembra, u 09 časova, a devedeseta prijava je stigla istog dana u 21:35.

 

Oborili smo sve rekorde kada je u pitanju brzina prijavljivanja takmičara za Sunčanu HiPP puzijadu i moramo da kažemo da smo oduševljeni ovolikim interesovanjem. Interesovanje je i ranije bilo veliko pa smo spisak takmičara kompletirali u dva do tri dana, ali ovog puta su prevaziđena sva naša očekivanja. Jedva čekamo narednu subotu da vidimo puzolince i puzolinke u akciji, u toku manifestacije Dan Sunca“, kazala je Danijela Knežević, PR manifestacije.

 

Prijavljivanje za sedmo izdanje ovog zanimljivog takmičenja vršilo se putem facebook stranice Dan Sunca  i mail adrese [email protected]

 

U sedmoj crnogorskoj puzijadi nastupiće 90 beba, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i  popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, HiPP, i ovog puta će obezbijediti poklone za sve učesnike takmičenja, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

 

Dan Sunca je popularna dječija manifestacija koja se organizuje već 9 godina zaredom. Mališani svake godine imaju priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Ove godine manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.

Recent Posts