Počelo je “klimavo”, a onda… BRAVO, OVAKO SE PROSI DJEVOJKA! (VIDEO)

Realno, ko bi odbio ovakvu prosidbu?

Ako vam ikada ponestane inspiracije kad budete poželjeli da zaprosite djevojku, pogledajte kako je to uradio Li. Jeste da ćete morati dobro da se pomučite, ali garantovano ćete je oduševiti.

Li se šest mjeseci unazad pripremao za ovaj događaj. Jedne večeri odveo je svoju srednjoškolsku ljubav Stuti u biskop da gledaju njen omiljeni crtać “Uspavana ljepotica”.

U prvom momentu, činilo se da se Stuti nije dopalo kako su nacrtani glavni likovi… Namršteno je posmatrala “Uspavanu ljepoticu” koja ne izleda kao poznata Diznijeva junakinja. Ni princ nije izgledao onako kako je očekivala. Kao da je podsjećao na nekog…

A onda je uslijedilo iznenađenje. Potpuno van scenacija, princ je kraj postelje uspavane drage izvadio vjerenički prsten i…  Gle čuda, kutijica sa nakitom je sa platna poletjela pravo ka njenom dečku… I tu prava bajka počinje.

“Nemaš svakog dana priliku da zaprosiš svoju srednjoškolsku ljubav. Zato neću brzati, želim da zapamtim ovaj trenutak”, rekao je budući maldoženja klečeći ispred svoje djevojke.

“For the past six months I've been animating my girlfriend and myself into her favorite movie, Sleeping Beauty. With the help of some local redditors, I popped the question in a ‘crowded’ movie theater…”.http://rddt.co/ImUw50xRFFu via r/videos

Gepostet von Reddit am Donnerstag, 9. Januar 2020

Da je na sve mislio, pokazuje i fora koju su napravili animatori crtaća. Naime, “crtani” prince je na ovu njegovu rečenicu pokazao na sat koji otkucava, opominjujući ga da požuri, što je izazvalo salvu smijeha među posjetiocima u sali, a koje je zapravo činila njihova rodbina i prijatelji.

“Volim te svim svojim srcem, uključujući sve njegove komore, pretkomore, zaliske… Ona je kardiolog”, dodao je kroz smijeh. “Da li si za ‘živeli su srećno do kraja života’ sa mnom?”, pitao je.

Uzbuđena mlada je, naravno, rekla “da”. Realno, ko bi odbio ovakvu prosidbu? Čule su se ovacije, tapšala je cijela sala, a bogami i tri vile na biskopskom platnu su se jednako radovale srećnom ishodu.

Centimetri su (ne)važni: Zašto treba da pružite šansu niskim muškarcima?

Budući mladoženja je na sve mislio, pa je tako poostojao i scenario u slučaju negativnog odgovora – snimci neutješnih patuljaka iz bajke “Snežana i sedam patuljaka”.  Ali tu nije bio kraj iznenađenjima. Kada su izašli iz bioskopa, Stuti je sačekalo još jedno…

(Mondo)

Recent Posts