PM u konkurenciji za nagradu Tyha: Najbolja marina za superjahte 2016

Marina Porto Montenegro ponovo je u konkurenciji za prestižno godišnje priznanje Najbolja marina za superjahte 2016, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA).

 

Kao nosilac ovog priznanja i za tekuću 2015. godinu, u oštroj međunarodnoj konkurenciji, tivatska marina još jednom potvrđuje i opravdava ovaj status izvrsnošću usluge i konzistentnosti u jahting usluzi. Nagrada se dodjeljuje marinama koje posjeduju akreditaciju Zlatna sidra, a vlasnici plovila i zakupci vezova glasaju u kategorijama: Britanska marina na obali, UK ostrvska marina, Internacionalna marina i Marina za superjahte.

 

Pobjednik za 2016. godinu biće proglašen na London Boat Show-u u januaru.

 

Praksa dodjeljivanja Zlatnog sidra podrazumijeva kategorizaciju od jednog do pet zlatnih sidara, pri čemu je Pet zlatnih sidara nagrada najvišeg ranga, te obilježje izvanrednog uspjeha u svim segmentima rada marine, što marina Porto Montenegro opravdava od 2011. godine. Cilj TYHA asocijacije je da nautičarima obezbijedi i preporuči marine izuzetnog kvaliteta, u kojima će dobiti najviši nivo usluge.

 

Glasanje traje do 30. novembra tekuće godine, a za Porto Montenegro mogu glasati svi vlasnici koji posjeduju brod bilo koje dužine, putem linka: http://www.marinaoftheyearawards.com.

Recent Posts