strah od visine

Plašite se visine, bojite se samoće? Evo šta vaš strah govori o vama!

Svaki čovjek ima barem jedan strah. Ti strahovi međutim, često ljudima mogu biti prepreka za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, što nije dobro. Evo šta vaš strah govori o vašem karakteru.

 

Bojite se mraka?

Radosna ste i pozitivna osoba, a vaša glavna karakteristika je kreativnost. Ipak, upravo je vaša mašta glavni krivac za ovaj strah. Vaš mozak stvara zastrašujuće scenarije koji vas drže budnima…

Koliko puta dnevno žene sebe kritikuju, i zbog čega?

Bojite se zmija?

Vrlo ste privrženi svojoj porodici i prijateljima te biste za njih sve učinili. Upravo se zato panično bojite zmija – zbog straha da će se nešto loše dogoditi vašim najmilijima.

 

Bojite se krvi?

Mirna ste i usredsređenaa osoba koja na svoje tijelo pazi kao na sveti “hram”. Strah od krvi proizlazi upravo iz straha da će se nešto loše dogoditi tom “hramu”…

7 opasnih nuspojava zbog prevelikog konzumiranja kafe

Bojite se paukova?

Istraživanja su pokazala da je ovaj strah u većini slučajeva nasljedan. Pravi ste vođa i indiviualac, a strah od paukova proizlazi od straha da će neko drugi “sjesti” na vaš prijesto.

 

Bojite se samoće?

Vrlo ste društveni i glavni zabavljač na svakoj zabavi. Uživate biti u centru pažnje, a najviše od svega vam pada upravo samoća.

 

Bojite se visine?

Ako i vi pripadate grupi ljudi koji se panično boje visine, znajte da je sve to posljedica evolucijske borbe za opstankom. Vrlo ste staložena osoba koja se ne voli upuštati u nepoznate avanture.

 

IZVOR:cool.hr

Recent Posts