Plantaže osvojile 13 međunarodnih odličja

Kompanija “13. Jul Plantaže je na izložbenoj manifestaciji “Međunarodni sajmovi LORIST” održanoj u Novom Sadu osvojila čak 13 nagrada za svoje proizvode.

Najznačajnija nagrada je, svakako, Veliki  šampionski pehar za proizvodnju stonog grožđa, svježeg voća i loznog sadnog materijla, a ovom prilikom Plantažama su dodijeljene i diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem kratošija P-1103, diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem vranac P-1103, diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem merlot P-1103, diploma  sa zlatnom medaljom za lozni kalem cabernet sauvignon P-1103, diploma sa srebrnom medaljom za breskvu spring crest, diploma sa zlatnom medaljom za breskvu spring belle, diploma sa zlatnom medaljom za breskvu may crest, diploma sa zlatnom medaljom za breskvu royal glory, diploma sa srebrnom medaljom za stono grožđe red globe,diploma sa zlatnom medaljom za stono grožđe ribier, diploma sa zlatnom medaljom za stono grožđe muskat Italija i diploma sa zlatnom medaljom za stono grožđe kardinal.

U ime Plantaža odličja je primio i organizatorima Sajma se zahvalio se mr Goran Brnović, pomoćnik direktora Vinogradarsko voćarske proizvodnje, riječima: “Zahvaljujem se Komisiji i predsjedniku prof.dr Zoranu Keseroviću na dodijeljnom peharu, plaketama i medaljama. Plantaže su evropski lider u proizvodnji  vinskih sorti i stonog grožđa, a regionalni prvak u proizvodnji breskve i nektarine, dok je zasad maslina najveći u Crnoj Gori. Privilegija je  biti u društvu poljoprivrednih šampiona i rekordera. Nagrada nas obavezuje da u narednom periodu budemo još uspješniji, da naše grožđe, breskve i vina budu još više prisutni na svjetskom tržištu. Plantaže su u novosadskom sajmu uvijek imale iskrenog i poštenog partnera.”

Međunarodni sajmovi LORIST su među najznačajnijim sajamskim priredbama u regionu, a objedinjuju sajmove lova, ribolova i sporta, hortikulture, ekologije i šumarstva. Sadržaje u izlagačkom dijelu, u velikoj mjeri upotpunjuje program stručnih i poslovnih dešavanja koja su organizovana u Kongresnom centru Novosadskog sajma, a koja su posvećena različitim temama u navedenim oblastima.

 

 

Recent Posts