Petar Grašo razgalio nekoliko hiljada Novljana i gostiju

Nije prvi put da gostuje u Herceg Novom regionalna muzička zvijezda Petar Grašo, a ovdašnjoj publici i gostima 51. Praznika mimoze večeras je pružio lijep doživljaj, puno emocija, dobre energije, uz topao glas, nježne riječi i zvuke.

Grašo pjeva, svira, komponuje već dvije decenije, a dijelić bogatog pop i zabavnog muzičkog opusa, čuvene hitove poput „Ljubav jedne žene“ , „Voli me“ , „Ako te pitaju“ večeras je pjevao sa posjetiocima na platou u Igalu.

Pozdravljajući publiku kazao je da ga puno uspomena vezuje za ovo mjesto, poželio je svima da uživaju u koncertu i otvorio ga pjesmom „Šporke riči“.

 

Nije propustio da zahvali Tončiju Huljiću i Oliveru Dragojeviću, jer da nije bilo njih ne bi imao tako uspješnu karijeru, sa brojnim koncertima, albumima i nagradama. A svi koji su večeras došli u Igalo da ga čuju i vide zahvalni su na vrhunskom izvođenju i atmosferi koju je stvorio. Pogotovo, jer je poslije uru ipo pjevao na bis, sam na bini “Hej, dušo ko nam brani da bude sve ko lani…”a onda su mu se pridružili muzičari.

(radiojadran)

 

Recent Posts