Pet trendova koji će do ljeta biti out i pet koji će ih zamijeniti

TRENDOVI se mijenjaju iz sezone u sezonu i većina njih brzo pada u zaborav.

Nešto što je danas hit, već sutra može biti out i teško je prepoznati koliko će se neki trend zadržati u modi. A ako je vjerovati modnim stručnjacima iz Who What Weara, ovih sedam aktualnih trendova do ljeta više neće biti in.

Torbice oko struka

Iako se nitko nije nadao njihovom povratku u modu nakon 90-ih, proteklih nekoliko godina torbice koje se nose oko struka ponovno su postale pravi hit u modnom svijetu. No sada je vrijeme da opet padnu u zaborav na desetak godina. Zamijenite ih torbicama koje se nose preko ramena.

View this post on Instagram

🐊

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on

Otkrivena ramena

Bluze i topići s otkrivenim ramenima jedan su od najistaknutijih trendova tijekom proteklih nekoliko toplijih sezona, no i njihovoj popularnosti konačno se nazire kraj. Ovog ljeta umjesto dva, pokažite jedno rame u asimetričnim topićima kakve ste nosili i početkom milenijuma.

Slamnati šeširi

Prošlog ljeta u modi su bili slamnati šeširi veći od života, a nakon ekstravagantnog trenda, stiže nam jedan stari kojem se sigurno niste nadali. Riječ je o ribarskim šeširima kakvi su se nosili krajem 90-ih i početkom 2000-ih, a sada ih ponovno nose sve trendseterice, od Rihanne do Gigi Hadid.

View this post on Instagram

Copenhagen is so beautiful these days 🧡

A post shared by Claudia Bhimra (@claudiabhimra) on

Vruće pantalonice

Prekratkim pantalonicama koje samo što ne otkrivaju stražnjicu, ove je godine odzvonilo. Umjesto njih, u modi su bermude koje dosežu do koljena.

Goli bikini: Najnoviji trend na Instagramu je “eksplodirao kao bomba” (FOTO)

Jednostavan bikini

Klasični bikiniji s trouglićima ovog ljeta padaju u drugi plan, a zamijenit će ih neobični krojevi i upečatljivi modeli s dodacima poput volana, resica, perlica, mašni…

View this post on Instagram

ZURI 👙 online from Tuesday 30th April

A post shared by MAIYO (@maiyo_london) on

(Index.hr)

Recent Posts