Kardašijan

Pet godina, crni karmin i večernja haljina

Prije nego što Kim Kardašijan i Kanje Vest petogodišnju ćerku povedu u crkvu, njihov razgovor kod kuće bi mogao da zvuči ovako: Kanje: “Ćero, ne zaboravi da obučeš onu crnu haljinicu s perjem.” Kim: “Nort, molim te skini taj crveni karmin i stavi crni, bolje se slaže uz moje pantalone.” Onda mama i ćerka stanu ispred ogledala, Kim analizira da li su usklađene. Tek ako je odgovor “kao jaje jajetu”, onda izađu napolje.

Kada ti je mama Kim, najvažnije na svijetu je da budeš njena slika i prilika. Čak i ako u nedelju ujutru to podrazumijeva da si u petoj godini obučena kao za parti.

Foto: Profimedia

Crni karmin, crna plišana haljina s perjem, čaša u ruci, poza za fotografe, neodoljiva lakoća postojanja.

Foto: Profimedia

Tu je i savršeno stilizovana mala rođaka, takođe u crnoj plišanoj haljini, s modernom paž frizurom. To je ćerka mamine sestre Kortni, s kojom ideš na sva ta fensi mjesta. U “crkvu”, pa na gala ručak na primjer. Dobro, crkva i nije baš crkva, jer je u ovoj porodici tata preuzeo ulogu “božanstva”, a mama tvituje da ti je “omiljeni dio nedelje đuskanje na Nedeljnoj službi”.

Ali to ti nije ništa novo jer si još u februaru bila na naslovnoj strani, a prošle godine si šetala pistom.

Detinjstvo djece poznatih na štiklama i u balskim haljinama je pun prečica do odrastanja, pa je Nort Vest već imala i debi u novoj kampanji brenda Fendi. Izgleda da joj je detinjstvo od rođenja dobro izrežirana reklama za koju nije potpisala ugovor. Mama jeste.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts