Somersby Summer Jam at The Capital Plaza

još

Juli 1, 2021 to August 31, 2021 9:00 pm - 11:55 pm

The Capital Plaza

Šeika Zaida

020 234 077

„Somersby Summer Jam at The Capital Plaza“ biće održan u julu i avgustu u atrijumu The Capital Plaza kompleksa, nudeći sjajnu atmosferu za brojne posjetioce, dovodeći i ove godine poznate izvođače i bendove iz regiona i Crne Gore.

 

Organizatori ovogodišnjeg „Somersby Summer Jam at The Capital Plaza“ su The Living Room, The Capital Plaza, Elit i Hard Rock Café, okupljeni sa ciljem da i u toku ljetnjih mjeseci učine The Capital Plaza najatraktivnijim mjestom u gradu, pa je stoga pripremljen raznovrstan muzički program dva puta sedmično, uz generalno sponzorstvo Somersby (Carlsberg Montenegro).

Tokom dva mjeseca, ljubitelji dobre muzike uživaće u 18 koncerata. Izvođači angažovani ovog ljeta su vrlo respektabilni u svijetu popularne muzike: Neša Galija, Marko Louis, Marijana Zlopaša, Blackberries, Positive band, The Grupa, Marija Mikić, Duo Intime, Sanja i Mija, Acoustic Hotspot i Milica Đurović.

Prvi nastup je 2. jula, rezervisan za Duo Intime od 21h, koji će se publici predstaviti sa evergrinima, pop, sevdah i filmskom muzikom. Duo čine Ljubomir Perišić i Zoran Komjenović, a nastao je 2008. u Banja Luci. Prve nastupe odradili su pod imenom Guitar duo, da bi 2013. po pjesmi “Intime”, pjesnika Vita Nikolića, nastavili da nastupaju pod novim nazivom.

Posljednji Događaji