Berane MC Stojan Amadeus Band

Mega spektakl u Beranama!

još

Juli 16, 2019 8:00 pm

Berane Grad

Ovog ljeta nas očekuje pravi spektakl! Kako su najavili organizatori, “Sportska Hala Berane” će biti epicentar dobrog provoda na sjeveru Crne Gore u toku turističke sezone. Muzički spektakl otvoriće 16. jula Edita Aradinović – prelijepa djevojka sa andjeoskim glasom koja sprema spektakularan scenski nastup! Publiku će zabavljati i Mc Stojan, jedan od najpopularnijih izvodjača za mladju populaciju. Za kraj večeri očekuje nas Amadeus Žurka, i suvišno je trošiti riječi na sjajne momke koji godinama prave sjajne žurke.

Prodaja ulaznica je počela i za samo tri dana prodato je nešto više od 500 ulaznica. Za sve one koji žele da budu dio spektakla predlažemo da karte obezbijede na vrijeme. Cijena ulaznice iznosi 5,00 eura, dok je rezervacija stola 10,00 eura. Ulaznice se su dostupne na sljedećim mjestima:

– BERANE – CLOCK CAFFE
– BIJELO POLJE – HAMINGWAY CAFFE
– ROŽAJE – CENTRAL CAFFE
– MOJKOVAC – EXIT CAFFE
– PLAV – DISKONT PALAVRTIĆ
– PLAV – PARADISO CAFFE
– GIGS TIX PRODAJNA MREŽA
Na sljedećem linku je spisak lokacija Tabacco Shop-ova u Crnoj Gori gdje je moguće kupiti ulaznice:
http://gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

“Balkan Dance” organizacija ovog ljeta će organizovati niz manifestacija. Osim pomenutog spektakla 16. jula, u Beranama nas u avgustu očekuje dvodnevna manifestacija na kojoj će nastupati Dženan Lončarević, Šako Polumenta i Katarina Grujić. Pod pokroviteljstvom ove organizacije u Mojkovcu će se u periodu 10 – 12. avgusta održati ‘’Mojkovac fest’’, na kom će nastupati Amadeus Bend, Mirza Selimović ali i mnogi drugi. Iz organizacije su za ovo ljeto najavili i spektakularnu žurku na plaži na kojoj će se pojaviti mega zvijezde estradne muzike.

Posljednji Događaji