Ljetnja pozornica Tivat, Tijana Bogićević

još

August 12, 2019 9:30 pm

Centar za kulturu Tivat

Luke Tomanovića 4, Tivat

069 342 799

ČUDO“ STIŽE U CRNU GORU:

Tijana Bogićević 12. avgusta u Tivtu

Pop pevačica Tijana Bogićević, čiji album “Čudo” je za samo godinu dana osvojio region, održaće 12. avgusta prvi veliki koncert u Crnoj Gori, na Ljetnjoj pozornici u Tivtu. Publika će uživo slušati hitove “Hajde onda ništa”, “Tražim”, “Nekako, nikako”, “Bezuslovno”, “U redu”, a Tijana najavljuje i brojna druga iznenađenja.

– Ovom koncertu posebno se radujem! Čini mi se da su ljudi u Crnoj Gori posebno zavoleli pesme sa mog prvog albuma, a i ovo je prvi put da ćemo svirati na moru, na prelepoj letnjoj pozornici, u posebnoj atmosferi. Publika je navikla na dobar provod na mojim koncertima, uz snažan emotivni naboj, i uvek sjajne goste. Tako će biti i ovog puta. Dođite, čekam vas – poručuje poznata pevačica.

Tijana je pre godinu dana objavila album “Čudo”, koji je na neki način oživeo domaću pop scenu, i doneo nekoliko pravih hitova koje voli publika svih generacija. Pesma “Hajde onda ništa” može se čuti na svim radio stanicama, a često je izvode i u talent šou programima. Nedavno je osvojila i nagradu “Naxi zvezda” koju dodeljuje jedna od najslušanija radio stanica u Srbiji, Naxi radio.

Hajde onda ništa – https://youtu.be/bAjh9LOpPqQ
Bezuslovno – https://youtu.be/RZFV_NGHaas
Nekako, nikako – https://youtu.be/xQ_CsiGWZeU

Karte za koncert Tijane Bogićević na Ljetnjoj pozornici u Tivtu, mogu se kupiti od 20. juna na blagajni Centra za kulturu, a do tada se mogu rezervisati putem broja telefona +382 69 342 799.

http://www.czktivat.me/

Ovaj koncert zasigurno će obeležiti predstojeću letnju sezonu na crnogorskom primorju, a ujedno će biti i prva sledeća prilika za susret publike sa popularnom pevačicom.

Posljednji Događaji