Delta City Make Up PROMO EVENT/sajam sminke

još

Oktobar 11, 2019 10:00 am - 10:00 pm

Delta City

Cetinjski put bb

068 878 637

Modna komora Crne Gore u saradnji sa šoping-molom Delta City, organizuje Delta City Make Up PROMO EVENT/sajam sminke, manifestaciju koja ima za cilj promociju beauty brendova i profesionalaca u oblasti make up-a.

Ovaj događaj namijenjen je popularnim make up proizvodima, što posebno raduje pripadnice ljepšeg pola, koje sve više ulažu u kvalitetnu šminku i šminkanje, što je naročito vidljivo u posebnim prilikama, kao što su proslave, vjenčanja, maturske večeri, ali I društvene mreže uopšte.

U Crnoj Gori postoji značajan broj zastupnika svjetskih brendova iz oblasti šminkanja koji će tokom manifestacije imati priliku da se predstave u najpopularnijem šoping molu u Crnoj Gori. Na događaju će biti prikazani najpoznatiji svjetki make upbrendovi, ali i noviteti iz kozmetičke industrije. Posjetioci će imati priliku da testiraju šminku uz pomoć najboljih domaćih i regionalnih šminkera.

Svaki brend imaće samostalnu promociju svojih proizvoda uz pojedinačna predavanja i prezentacije. Osim brojnih promocija i prezentacija, za sve posjetioce biće prirepremljen interesantan program uz gostujeće umjetnike, ali i poznate ličnosti iz različitih sfera javnog djelovanja, kao i pokloni iznenađenja.

Vrijeme-Mjesto:

Petak I Subota 11 i 12.10.2019 ,10h-22h

Delta City

Posljednji Događaji