PAMTIMO JE KAO SE*S BOMBU, A SADA SE NAKON 17 GODINA POJAVILA: Svojim LOŠIM izgledom ŠOKIRALA javnost! (FOTO)

Njena karijera, koja je tada bila na uzlaznoj putanji, zbog raznih droga stavila ju je na crnu listu kod mnogih redatelja jer su smatrali da je previše izazovno raditi s njom te se nisu hteli upuštati u takav rizik.

Zasigurno se svi sjećaju planetarno popularne serije ‘Čuvari plaže’ te mnogih njenih upečatljivih likova, a jedan od takvih nas je u posljednje vrijeme iznenadila svojim izgledom.

Bivša zvijezda ‘Čuvara plaže’ Yasmine Bleeth u javnosti se ne pojavljuje često, pogotovo zadnjih godina, a sada su svi posumnjali da je razlog upravo njen izgled. Naime, Yasmine se pojavila nasmejana i dobre volje u ležernoj šetnji sa psom u Los Angelesu.

Uloga Caroline Holden u seriji donela joj je ogromnu popularnost, no mnogi je sada ne bi ni prepoznali budući da Yasmine dugo godina nije snimljena u javnosti, a izgleda potpuno drugačije. Poznato je jedino da se pre povlačenje sa scene borila sa zloporabom raznih supstanci i zbog svega toga u poslednjih 17 godina vrlo je retko viđena, piše The Sun.

No, da se primijetiti na poslednjim fotografijama kako se Yasmine sada oseća sretno i zadovoljno. Yasmine se u seriji odlično snašla te je svoje, prvotno dogovoreno, gostovanje pretvorila u cele tri sezone, čime je snimila ukupno 72 epizode za pet godina. No, to joj nije jedino glumačko iskustvo. Glumica se pojavila u nekoliko televizijskih serija i spin-off filmova. Međutim, jedino joj je uloga u ‘Spasilačkoj službi’ pomogla lansirati karijeru modela, a u znak popularnog crvenog kupaćeg kostima lansirala je i svoju liniju kupaćih kostima.

Njena karijera, koja je tada bila na uzlaznoj putanji, zbog raznih droga stavila ju je na crnu listu kod mnogih redatelja jer su smatrali da je previše izazovno raditi s njom te se nisu hteli upuštati u takav rizik. Nakon toga, prijavila se u jednu kliniku za rehabilitaciju u Malibuu zbog ovisnosti o kokainu.

Uz pjesmu Crnoj Gori proslavili plasman u četvrtfinale

Nakon što je kliniku napustila, vratila se svojoj ovisnosti i nakon učestvovanja u prometnoj nesreći 2001. godine, policija joj je pronašla kokain te je uhitila. Međutim, priznala je krivicu i uspela se nagoditi na sudu za dve godine zatvora i 100 sati društveno korisnog rada.

(Espreso)

Recent Posts