baranku

“Pala” i prva kazna: Zatekli Baranku kako istovara otpad, kaznili je sa 500 eura

U barskom ratu protiv smeća koji je juče proklamovao predsjednik Opštine Dušan Raičević nakon nikad veće lavine primjedbi sa svih strana zbog nečistoće u nekad najčistijem gradu države, danas je “pala” i prva novčana kazna od 500 eura.

Načelnik Službe komunalne policije Bara Stevo Pejović rekao je “Vijestima” da su “po prijavi građana” u naselju Donja Tomba komunalni inspektori izašli na lice mjesta i zatekli Edinu Zoronjić, nastanjenu u Baru, kako istovara komunalni otpad van kontejnerskog mjesta.

“Počiniocu je napisan prekršajni nalog u iznosu od 500 eura u skladu sa zakonom o komunalnim djelatnostima. U narednom periodu Komunalna policija će svakodnevno nadzirati lokacije gdje se komunalni otpad odlaže suprotno zakonu i odluci o komunalnom uređenju grada”, kazao je Pejović.

On je dodao da su u skladu sa Raičevićevom naredbom da se sprečava komunalni nered, komunalni inspektori danas zbog vanpijačne prodaje i zauzimanje javnih povrsina napisali prekršajni nalog protiv Danice Morina iz Aranđelovca i Vladimira Laškova iz Skoplja.

Vijesti

Recent Posts