OVOLIKO INTERESOVANJE NIJE OČEKIVAO: Penzioner dao oglas, telefon NE PRESTAJE da zvoni (FOTO)

“Bez obaveza, vitalan, zdrav, 71 godina, želio bi da upozna gospođu srodnu dušu, radi ozbiljne veze”, ovaj lični oglas osvanuo je na jednoj od banjičkih bandera, a iako su otcepljena tek dva isječka s brojem, Dragan Stojanović kaže da mu se telefon usijao od poziva.

„Nema smisla da me zovu svakakve žene, ona ima 54, a ja 71, a lijepo sam napisao u oglasu da neću mlađu od 63. Ja sam ozbiljan čovjek, znam šta sam napisao, to je nepoštovanje i nema svrhe“, objašnjava Dragan Stojanović, autor ovog oglasa, mladalačkim glasom.

Stojanović dodaje i da umije pristojno da odbije žene koje pozovu, jer nije zadovoljan svim ponudama koje dobija. Kako kaže, on se mladalački nosi i oblači, jer je bio fudbaler, a jednom ga je pozvala neka gospođa za koju je zaključio da ima višak kilograma. Objasnio joj je da je ona dama i da će ubuduće zvati on nju. Neće je zvati.

“Moja supruga je bila divna žena, ljepotica, mi se nismo odvajali i imali smo harmoničan brak. Ali ona je preminula, onda se i unuka sa kojom sam živio preselila kod majke i mene sad ubi samoća. Tražim ozbiljnu, patrijahalnu, vaspitanu ženu da se međusobno poštujemo“, užurbano priča Dragan.

Autor oglasa kaže i da ne zna šta da očekuje, niti da li će naći nekog, ali da ga prijatelji savjetuju da ne odustaje. Dok se nije dosjetio da prije nekoliko dana na ovaj način istakne oglas, upravo su mu prijatelji pomagali da nađe srodnu dušu.

Dnevni horoskop: Jarac nameće svoje mišljenje, Strijelca čeka ljubavno iznenađenje

“Ranije sam se upoznavao sa ženama na preporuku, preko zajedničkih poznanika. Bio sam sa jednom divnom ženom sedam, osam mjeseci, ali ona je imala obaveze, morala je da čuva unučiće, pa nismo bili sve vrijeme zajedno. Ali divna gospođa, prava domaćica, pravila zimnicu, i sve kako treba“,  zaključuje Stojanović.

(Blic)

Recent Posts