Ovo su najzgodniji plus-sajz modeli: Ne mare za kritike zbog kilograma

Dok su ih mnogi osuđivali zbog viška kilograma, drugi su u njima vidjeli dame koje su bliže veličini i građi običnih žena.

Modna industrija sredinom 2000. godine morala je da napravi prostor za plus-sajz modele.

Sa prvom naslovnicom poznatog magazina Sports Ilustrated, koju je krasila manekenka sa oblinama, svijet je ostao zadivljen prelijepim ženama.

Dok su ih mnogi osuđivali zbog viška kilograma, drugi su u njima vidjeli dame koje su bliže veličini i građi običnih žena, onih koje ne mogu da priušte ličnog trenera ili skupu ishranu.

Ovi modeli su osvojili svijet brzinom oluje, redefinisali su postavljene standarde ljepote, te svrgnuli mnoge mršavice sa vrha liste najpopularnijih manekenki.

Primjer za to je poznata lepotica Ešli Grejam, koja se našla u vrhu Forbsove liste najplaćenijih modela za 2017. godinu.

Pored Grejamove, manekenke Iskra Lorens i Lora Vels spadaju u najveće zavodnice, a njihov seksepil se odražava u bujnim oblinama, ali i u samosvjesnosti

VIDEO) GENIJALNO REŠENJE: Evo kako napraviti balkon tamo gdje ga nema! Od prozora do terase za nekoliko sekundi!

I dok postepeno osvajaju modnu scenu, žene zanosnih oblina ističu da su zdrave, pune samopouzdanja i da im je cilj da ukažu ženama da treba da prihvate i vole svoje tijelo.

(Vijesti)

Recent Posts