ljubavni savjeti

Ovo su najgori ljubavni i seksualni savjeti

Ako je i tebi u nekom trenutku neko dao ove savjete, najbolje što možeš da uradiš je da potpuno zaboraviš na njih. U nastavku slijede najgori ljubavni i seksualni savjeti.

Savjet: Nikada se ne ljubi sa tipom na prvom sastanku jer ćeš tako ostaviti utisak loše devojke

Studenti pitali profesora zašto se nikad nije oženio, a njegov odgovor je lekcija svima!

Činjenica: Dobra djevojka može da poljubi koga god želi, kada god želi. I dok svaki muškarac na sastanku mora da pokaže razumijevanje prema svojoj pratilji, ona bira da li će na kraju večeri doći do poljupca – i bez obzira na ishod, i dalje će biti dobra djevojka.

Savjet: Ako imaš seks na prvom sastanku sa tipom misliće da si laka

Činjenica: Dobar momak te nikada neće osuđivati zbog tvojih odluka, posebno onih koje se tiču seksa. Istina je da djevojke vrlo često strožije osuđuju kada odluče da imaju seks na prvom sastanku, ali to ne bi trebalo da bude slučaj. Na svu sreću, ova predrasuda polako odlazi u prošlost.

Savjet: Ako ga uzbudiš, moraš da imaš seks sa njim

Činjenica: Uvijek možeš da kažeš “ne” – bez obzira na sve. Uopšte nije bitno koliko je napaljen, kada mu kažeš da stane, on mora da stane. I to te ne čini lošom osobom.

Savjet: Neka se dobro potrudi

Činjenica: Sigurno ti je neko rekao da muškarac mora dobro da se potrudi prije nego što te osvoji, kao i da bi trebalo da sačekaš pre nego što mu odgovoriš na poruku i da ne pristaješ na sastanke u posljednjem trenutku. Istina je da je u redu da mu pokažeš da imaš svoj život, ali ako si stalno zauzeta, propustićeš brojne spontane trenutke koji se dešavaju samo jednom u životu, baš kao i prava ljubav.

Savjet: Ako si lezbejka, sigurno mrziš muškarce

Činjenica: Lezbejke možda ne spavaju sa tipovima, ali to ne znači da ih mrze. Samo zato što nemaju seks sa njima ne znači da ih mrze, već ih samo ne privlače. U pitanju je potpuno šašav mit.

Savjet: Ako provodiš previše vremena radeći kućne poslove nećeš mu biti seksi

Činjenica: Pranje veša nema nikakve veze sa tim da li je neko seksi ili ne. Imaćete seks kada to poželite, bez obzira na to koliko su vam podovi čisti, ili prljavi.

 

Izvor: Nezavisne

Recent Posts