Ovo su 2 NAJBOMBASTIČNIJE ŽENE današnjice , a kad su se skinule u SUPERMINI BIKINIJE svi su opčinjeno zurili u njihova IZVAJANA TIJELA: Sve BESTIDNO pokazale na tacni

One su najtraženije manekenke sveta, ali i bliske prijateljice, a poslednje dane juna provode na zajedničkom odmoru, krstareći italijanskom obalom na luksuznoj jahti.

Bela Hadi i Heji Biber odlučile su da pobegnu od razbuktale epidemije korona virusa u Americi i da odmore od svakodnevice, te su spas potražile u morskim čarima i prelepim predelila Italije.

Na Sardiniji su se ukrcale na jahtu, a paparaco fotografi brže bolje opkolili su ove dve dame kako bi ih fotografisali u bikinijima, a bez filtera i fotošopa!

Evropa je bila U ŠOKU kada je ŠVEDSKI PRINC oženio TOPLES MODELA IZ RIJALITIJA: Radilla je kao KONOBARICA i obožavala tetovaže, a danas je SOFIJA najvoljenija princeza!

Ubrzo su uspeli u nameri i fotografisali zgodne 23-godišnjakinje, a obe su se opredelile za ultre male bikinije koji jedva da su pokrili intimne delove.

Hejli je pokazala isklesano telo i zaobljenu zadnjicu u bikiniju animal printa sa tanga donjim delom, a Bela je naokolo šetkala u pravom letnjom kostimu koji je doduše više otkrivao nego skrivao.

Obe su dokazale da im nije potreban nikakav fotošop da bi izgledale sjajno, te da su podjednako zgodne kako na Instagramu i obrađenim fotkama, tako i u realnosti. U našoj galeriji pogledajte njihove paparaco fotke sa jahte.

(zena)

Recent Posts