OVO JE CECIN NOVI DEČKO! Svetlana Ražnatović u vezi sa zgodnim Bogdanom iz Beograda

Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

Kada je Ceca u pitanju, riječ je o vesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona rijetko otkriva detalje iz svog privatnog života.

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gdje su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Paparaco Ceca i Bogdan

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar svijeta, te na njegovom Instagram profilu možemo vidjeti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ovim povodom kontaktirali smo Cecu, te smo joj tom prilikom naveli sve informacije koje posjedujemo o njenom emitovnom životom, na šta nam je ona odgovorila:

“Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja”, kratko je izjavila Ceca.

(blic)

 

Recent Posts