Ovo će biti najsrećniji horoskopski znak u 2021. godini: Zbog njih se desio neobičan fenomen, prvi put u posljednjih 400 godina

Nova godina nam je stigla i svi se nadaju da će im biti srećnija nego 2020. Ako je vjerovati horoskopu, ta će se želja ispuniti jednom horoskopskom znaku.

Astrolozi na stranici “MindBodyGreen” tvrde da će Velika konjunkcija koja se dogodila 21. decembra 2020. Vodolijama donijeti sreću u 2021. godini. Naime, 21. decembra Jupiter i Saturn su se najviše približili jedan drugome u poslednjih 400 godina i ušli u znak Vodolije.

Ovo su najsretniji horoskopski znakovi u 2021: Imat će sreće u ljubavi i novcu

“Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn pravi strukturu kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalne Vodolije kreće revolucija”, najavljuju astrolozi.

Zbog toga će Vodolije pokazati svoju maštovitu, avanturističku stranu više nego ikad prije.

“Velike promjene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodolije, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo”, dodaju astrolozi.

Po svojoj prirodi Vodolija je inovativni znak koji razmišlja o budućnosti sa željom da postigne boljitak društva. Oni su naučnici, inženjeri i učitelji. Sa Jupiterom i Saturnom u svom znaku, 2021. godine osteiće zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja i oživeti svoje altruističke ideje.

Kako bi maksimalno iskoristili sve što im 2021. donosi, moraće da ostanu otvorenog uma. Misli i um će morati da održavaju bistrim, a smirenje bi mogli naći u meditaciji i korišćenju tehnika disanja. Zdrava ishrana nikad u njihovim životima nije bila važnija. Astrolozi im savetuju da izbjegavaju alkohol i kofein i da prate koliko jedu i spavaju, naročito oko 26. marta, 19. novembra i 4. decembra.

“Mogli biste se osjećati poprilično energično ove godine. Iako se osećate poput zveri, budite nežni prema svojim zglobovima kako vas povrede ne bi usporile”, savjetuju astrolozi.

Sreća bi Vodolije mogla pratiti i u ljubavi. Najsrećniji dan za to je 10. jun.

(zena)

 

Recent Posts