Orgijali s prostitutkama, opijali se na žurkama: Srbi dominiraju među igračima koji krše karantin!

Luka Jović, Aleksandar Prijović, Nikola Ninković, Kajl Voker, Džek Griliš, Džerom Boateng, Fjodor Smolov… neki su od igrača koji su u problemu zbog nepoštovanja mjera samoizolacije

Fudbalerima teško pada karantin ovih dana, a potvrdu najbolju dobijamo u Srbiji, gdje je nedavno došlo i do privođenja Aleksandra Prijovića zbog kršenja policijskog časa kada se našao u restoranu hotela u kojem je otišao na piće posle 17 časova.

Prethodno smo imali problematičnu situaciju i sa Lukom Jovićem i Nikolom Ninkovićem, koji se nisu pridržavali obaveznog karantina nakon što su došli iz najzaraženijih zemalja u Evropi – Španije i Italije.

Jović je napustio svoj stan u kojem je bio obavezan da bude u samoizolaciji 14 dana da bi prisustvovao rođendanu svoje djevojke Sofije Milošević te se bahato kretao po gradu što nije ostalo neprimećeno zbog automobila koji vozi, dok je Nikola Ninković obilazio kafiće u Beogradu, iako je prethodno došao iz Italije, gdje igra za Askoli.

Sva trojica su privedena u policiju, Ninković i Jović su dobili krivične prijave, ali su se izvukli novčanom kaznom, dok je Prijović osuđen na 3 mjeseca kućnog pritvora, nakon što je nekoliko nedelja kasnije imao prestup u kome je bilo još oko 20 osoba, uključujući i pjevače Radišu Trajkovića Đanija i Mitra Mirića, koji će takođe u kućni pritvor.

Starlete se BESRAMNO HVALE visokom cijenom svojih usluga, a glumica Sonja sve šokirala

Prijoviću bi kršenje karantina i policijskog časa moglo skupo da košta i rizikuje da izgubi čak 18 miliona eura.

Samo ova tri slučaja sa fudbalerima su dovoljna da se kaže da Srbi dominiraju među fudbalerima koji krše karantin, a prate ih u stopu i Englezi, koji su ipak imali znatno ozbiljnije prekršaje.

Kajl Voker, fudbaler Mančester Sitija; Foto: Profimedia

Kajl Voker je posebna priča, jer je u svoj stan pozvao dvije prostitutke i platio im je po 2.200 funti za celonoćno orgijanje s njima. Nakon toga je ispao licemjer jer je apelovao na ljude da ne krše samoizolaciju i da ostanu kod kuće, što je izazvalo revolt prostitutki koje su otkrile britanskim tabloidima seks skandal.

Nešto slično uradio je i kapiten Aston Vile, Džek Griliš, koji je prvo apelovao na ljude da ostanu kod kuće, a zatim otišao na žurku kod prijatelja, gdje se napio do te mjere, da je ujutru na parkingu udario tri automobila jer nije imao kontrolu nad svojim džipom pod dejstvom alkohola.

Pored njih, karantin je prekršio i Vejn Runi, koga je policija nedavno oterala sa ulica u Engleskoj, a sumnja se da je išao da se vidi upravo sa Kajlom Vokerom.

Poput Jovića, sličan prekršaj imao je i ruski fudbaler Fjodor Smolov, koji je pobegao iz karantina da bi bio na 18. rođendanu svoje devojke, inače unuke bivšeg predsjednika Rusije Borisa Jeljcina.

Težak prestup imao je i fudbaler Bajerna, Džerom Boateng, koji je prekršio krantin, a usput izazvao i tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je potpuno uništio svoj automobil. Ispostavilo se da je to uradio jer mu je dijete bilo bolesno, ali očekuje ga žestoka kazna Bavaraca.

Iz sve navedene, karantin su kršili i Gonzalo Iguain da bi otputovao u Argentinu iz Italije.

Legendarni fudbaler Njukasla, sada pomoćnik selektora Perua, Nolberto Solano, takođe je imao problema sa policijom zbog kršenja karantina i bio je priveden u stanicu.

(telegraf)

 

Recent Posts