OLGA DANILOVIĆ KAO DIJETE SLAVNOG OCA: Izborila sam se da sam Olga, a ne samo kćerka Saše Danilovića

Svako će u tekstu o srpskoj teniserki Olgi Danilović iskoristiti da pomene i to da je ona kćerka Predraga Saše Danilovića, proslavljenog košarkaša…

I baš je to bila tema tokom Olginog gostovanje u podkastu “Wish & Go” i tom prilikom je ona otkrila koliko joj je bilo teško da nosi teret kćerke poznatog roditelja, naročito kada je krenula da krči svoj teniski put.

– I prije nego što sam krenula da se bavim sportom i da pravim rezultate, znalo se da on ima kćerku Olgu. To kažem zato što sam od malena naučena da smo svi u porodici „pod reflektorom“. Ljudi su njega prepoznavali, a samim tim i mene, kao njegovu kćerku.

Olga je kasnije počela da se probija u svijetu tenisa i da skreće pažnju na sebe. Sjetila se šta je njen otac, proslavljeni košarkaš Srbije i Jugoslavije, jednom rekao:

JEDNA U CRNOM, DRUGA U PLAVOM I ISTI DETALJ KOJI PRIVLAČI PAŽNJU Sestre Rodić zablistale na krštenju malog Željka Ražnatovića i ono što su obukle svi komentarišu

– Sam je rekao: Ja sam najsrećniji čovjek na svijetu. Ja nisam Saša Danilović, nego sam Olgin tata. On kaže da mu je najljepša stvar na svijetu da ga prepoznaju kao Olginog tatu.

Kćerka tako slavnog i poznatog oca, kao što je bio Saša Danilović, priznaje da je u početku nerviralo što je pamte samo kao njegovo dijete.

– U početku me je to malo nerviralo. Govorila sam često da nisam kćerka Saše Danilovića, nego Olga Danilović, ali sam se izborila i pomirila sa tim. Mislim, to mi je tata. Ne možeš da biraš roditelje. Sada kad sam odrasla sve to mi je divno. To je tako i ne može da se mijenja. On je moj tata i Saša Danilović, a meni je mnogo drago što sam se izborila da imam svoju ličnost i što sam Olga, a ne samo kćerka Saše Danilovića – jasna je srpska teniserka.

(novosti)

Recent Posts