Oglas u Novom Sadu je pobjednik svih oglasa u istoriji

Zidovi starih kuća, autobuske stanice, pa i autobusi oduvjek su bili idealan način da na njih zalepimo oglas. Međutim, kako privući pažnju prolaznika ako na papiru piše suvoparna informacija koja ama baš nikoga ne zanima? Odgovor na to ima jedan Novosađanin.

Oglas koji se pojavio na Facebooku je toliko nelogičan da se svi pitamo – šta je pisac hteo da kaže?

– Imate gadnu infekciju i niko ne može da vam pomogne?

Kad završim sa vama, bićete zdravi, a ovakvi – poručuje dotični Dragan.

Dakle, po Draganovom shvatanju infekcije često dovode do gubitka kilograma i opadanja tjelesne mase, pa je čovek iz Kaća odlučio da pomogne svima koji se muče sa nekom vrstom infekcije. Kao nagradu za trud izgledaće poput fitnes trenera sa slike.

Za razliku od Beograđana koji oglase za svoje raskošne talente i “iscjeliteljske moći” lepe po autobusu, a vozači prave spisak ponašanja u toku vožnje, Dragan je ipak računao na maštu svojih sugrađana.

PORAŽAVAJUĆE: Crnu Goru dnevno napusti 10 građana!

Pitamo se koji je to tajni način koji čovek koristi, i da li će se neko odazvati na njegov oglas, s obzirom na to da je vjećina papirića sa njegovim brojem već otcjepljena. Nemojte da se iznenadite ako vas poslije neke gadne infekcije prozovu Švarci, jer gospodin Dragan očigledno ima žicu kako da proda svoj proizvod, i skidamo mu kapu.

Osim što nikada nećete biti crni kao čovjek sa slike. To je ipak do podneblja.

(Noizz)

Recent Posts