Održan Halloween maskenbal u TC Bazaru

U organizaciji tržnog centra Bazar i dječije igraonice Zujalica, održan je Veliki Halloween maskenbal u navedenom tržnom centru. Na maskenbalu je učestvovalo oko 40 dječaka i djevojčica uzrasta od 3 do 13 godina. Uz odlične maske, šarene kostime i dobru muziku, svi prisutni su se sjajno proveli.

Publika je ovacijama pozdravila svakog takmičara koji je predstavio svoju masku, a scenografiju su krasile brojne bundeve koje su djeca rezbarila u toku prethodne nedjelje u Zujalici. Uz bundeve, Halloween muziku, zombije, vještice, mumije, i ostale kreativne maske, smo proslavili ovaj praznik koji ćemo obilježavati u Bazaru i narednih godina kako bi i povodom ovog datuma obezbijedili fenomenalnu zabavu za veliki broj djece i odraslih.

 

S obzirom na to da su maske bile fantastične, žiri nije mogao da odabere 3 najbolje maske, već smo riješili da dodijelimo nagradu i za četvrto mjesto, koja je pripala Ivi Nedović sa maskom Duh. Treće mjesto je osvojila Stefani Živković sa maskom Zombi, dok je drugo mjesto osvojio Petar Mučalica koji je na ovom maskenbalu bio Robot. Prvo mjesto i titulu pobjednice ovogodišnjeg Halloween maskenbala dobila je Mina Novaković koja je nosila masku Vještica.

 

Pored fantastičnih maski, zabavni program su uljepšali mladi pjevači: Nevena Mrvaljević, Maša Paović, Katarina Radulović, Sara Alković i Đorđije Aleksić kao i drugari iz škole pjevanja D-Moll. Pored sjajnih pjevača, manekeni ZU Models, škole manekenstva iz Zujalice, su uljepšali ovaj događaj revijom koja je bila usklađena sa tematikom ove večeri.

 

U Bazaru nas i u narednom periodu očekuje veliki broj manifestacija, takmičenja i dešavanja koja obezbjeđuju zabavu za cijelu porodicu.

 

Vaš Bazar

IMG_5616 IMG_5648 IMG_6066 IMG_6119 IMG_6188

Recent Posts