Održan Halloween maskenbal u TC Bazar!

U organizaciji tržnog centra Bazar i dječije igraonice Zujalica, je održan Veliki Halloween maskenbal u navedenom tržnom centru. Na maskenbalu je učestvovalo oko 40 dječaka i djevojčica uzrasta od 0 do 13 godina. Uz odlične maske, šarene kostime i dobro raspoloženje, svi prisutni su se sjajno proveli. Publika je ovacijama pozdravila svakog takmičara koji je predstavio svoju masku, a scenografiju su krasile brojne bundeve koje su djeca rezbarila u toku prethodne nedjelje u Zujalici. Uz bundeve, Halloween muziku, zombije, vještice, mumije… smo proslavili ovaj praznik koji ćemo obilježavati u Bazaru i narednih godina kako bi i povodom ovog datuma obezbijedili sjajnu zabavu za veliki broj djece i odraslih.

Žiri je imao težak zadatak da izabere tri maske koje će biti nagrađene. Njihov izbor za III mjesto je bila grupna maska Komunisti koju su nosili Dina Rastoder, Dženan Rastoder i Zarina Orahovac, II mjesto je osvojila maska bundeve, tj. Radmila Mitrić, a pobjednik ovogodišnjeg Halloween maskenbala i nagradu za I mjesto je osvojio Mihailo Ljumović koji se maskirao u mumiju.

Pored fenomenalnih maski, zabavni program su uljepšali mladi pjevači Jovan Aleksić, Anja Jestrović, Anja Vulović, Nevena Mrvaljević i Katarina Radulović, kao i drugari iz Kulturnog Centra Beauty i folklornog društva Korak. Pored sjajnih pjevača, manekeni ZU Models, škole manekenstva iz Zujalice su u okviru revije, predstavili novu kolekciju Menda dječije radnje.

U Bazaru nas i u narednom periodu očekuje veliki broj manifestacija, takmičenja i dešavanja koja obezbjeđuju zabavu za cijelu porodicu.

Recent Posts