Odigran 6. golf turnir Porto Montenegro Challenge u Beogradu

Tokom vikenda odigran je šesti golf turnir Porto Montenegro Challenge na terenu Golf kluba Beograd. Preko 60 golfera, podijeljenih na osnovu igračkog HCP-a u tri kategorije (A, B i C), otvorili su sezonu jakih golferskih turnira.

Najbolji među golferima, sa ukupnim rezultatom od 27 bruto, odnosno 37 neto stejblford poena, bio je Radomir Beloševac. Ukupni pobjedik u ženskoj kategoriji bila je Lara Todorović, sa 17 bruto, i 27 neto poena. Po prvi put, od samog održavanja turnira, Hole in One, i prvo mjesto u C kategoriji osvojio je Saša Dujovic koji je kao nagradu dobio 7 noći boravka u hotelu Regent i heli turu koju organizuje agencija Discover Montenegro

Golferi Beograda su klijenti i gosti marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, i nama je zadovoljstvo biti organizator ovakvih sportskim turnira na njihovom terenu – najavili smo atraktivne ponude hotela Regent i intenzivan ljetnji kalendar događaja u Porto Montenegru. Lifestyle događaji, regate, koncerti i izložbe, bazenski kompleks PMYC-a i noćni klub Platinu, samo su neku od razloga zašto je ova destinacija sidrište svjetske nautičke klijentele i omiljeno mjesto boravka svjetskog jetset-a, istakao je senior marketing i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

 

Prisustvo gostiju iz susjedne Srbije u našem hotelu nije zanemarljivo, stoga aktivno radimo promociju hotelskih paketa, ujedno i Crne Gore kao destinacije ne samo u Srbiji, već prema kompletnom regionu. Tako smo ovog puta golferima u Beogradu predstavili ljetnji i vinski paket, kalendar dogadjaja, kao i novi savremeni dodak hotelu – Regent Pool Club rezidencije, koje otvaramo ovog jula.Predstavlja nam posebno zadovoljstvo što smo partneri Porto Montenegr golf challenge-a već godinama, kao i činjenica da će istaknuti srpski golferi boraviti u našem hotelu, steći nezaboravno Regent iskustvo, i stvoriti lijepe uspomene na crnogorskom primorju, dodao je Marketing i PR menadžer Regent hotela Milo Radonjić.

 

Vladimir Danković, sa 36 neto poena, je bio najbolji u najjačoj, A kategoriji. Iza njega, turnir su na drugoj, odnosno trećoj poziciji, završili Eric Grasser, odnosno Aleksandar Flanđunis.

U B kategoriji, koja po pravilu okuplja najveći broj golfera, dominaciju među njih odnio je Dragan Đuričić sa 35 neto poena, a iza njega su se pozionirali Milutin Radoičić i Goran Draganić.

Kako pravila kod jačih turnira nalažu, pored klasičnog takmičenja imamo i popularne “tehničke” discipline. Tako je Lara Todorović imala najduži drajv kod dama, dok je to isto kod muškaraca učinio Aleksandar Andrejević. Najbolji u zahtjevnoj disciplini Closest to the pin, bio je Goran Lalović.

Recent Posts