Od ljubavi do mržnje i nazad: Vraćaju se ozloglašene pantalonice iz devedesetih

Taman ste mislili da su biciklističke pantalonice najkontroverzniji povratnički trend sezone, ali modni svijet nije želio da se na njima zaustavi, pa su otišli i mali korak dalje sa pantalonama koje nisu na baš najsjajnijem glasu.

U pitanju je model koji je bio izuzetno popularan devedesetih, a koji, poput biciklisičkih, možete ili obožavati ili prezirati, a najveća mana im je što svojim krojem zaista ne laskaju. Riječ je o traper bermudama koje doživljavaju veliki kambek!

Da li je ovaj model moguće nositi na vrlo stylish način tako da se svi za vama okreću? O da, i to kako! Najbolji dokaz su trendseterke i modne blogerke koje ih uveliko furaju na svojim profilima, bilo da su u pitanju kombinacije s jaknom od trapera, predimenzioniranih sakoa ili balonera.

Slika dana stiže nam iz Turske, ovo u praksi znači “rivalstvo ne ruši drugarstvo”!

Ubjedljivo najelegantnije izgledaju crne traper bermude koje za razliku od većine drugih modela zapravo i laskaju vašim nogama, za razliku od nekih svijetlijih varijanti. A ako niste sigurni kako i uz šta ih nositi – evo kako to rade najbolje obučene djevojke na Instagramu:

View this post on Instagram

Busy 🐝 back in NYC💛

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

Biking to the office kind of day

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

(Noizz)

Recent Posts