penisom

Objavili gdje žive muškarci s najvećim, a gdje s najmanjim penisom na svijetu

Države na zapadu Afrike poput Gane, Gabona i Konga na vrhu su liste s prosjekom penisa većim od 16 centimetara…

Prava istina je napokon izašla na vidjelo – objavljena je interaktivna karta stranice Target Map koja pokazuje stvarnu veličinu penisa u erekciji diljem svijeta.

U ‘takmičenju’ pobjeđuje Afrika, dok su ‘paketići’ u gaćicama manji od prosjeka kod muškaraca u Aziji, prenosi Daily Mail.

Države obojane crveno prikazuju najveće penise, narančaste druge po redu, žute one prosječne, svijetlo zelene manje od prosjeka i zelene najmanje.

Države na zapadu Afrike poput Gane, Gabona i Konga na vrhu su liste s prosjekom većim od 16 centimetara.

Pet scena iz filmova za odrasle koje bi žene rado isprobale

Australija dolazi odmah nakon Afrike s prosječnom dužinom penisa većom od 14,7 centimetara, a u istom su društvu i Meksiko, Norveška, Italija, Mađarska i Švedska.

SAD, Francuska, Njemačka i Engleska su u sredini s prosječnim veličinama između 12,9 i 14,7 cm, dok Rusi imaju u prosjeku penise veličine od 10,5 do 12,9 centimetara, kao i Japanci, Indonežani i Brazilci.

Indija, Tajland i Južna Koreja na samom su dnu, s prosječnim veličinama između 9,3 i 10,5 centimetara.

Inače, nedavno istraživanje provedeno na međunarodnoj razini pokazalo je prosječna veličina penisa 13,12 centimetara u erekciji i 9,16 centimetara u opuštenom stanju.

Target map prethodno je objavio mapu koja uspoređuje i veličinu grudi diljem svijeta. Pokazalo se kako najveće grudi imaju žene u Rusiji, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj, a žene u Africi i Aziji najmanje.

Građani Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije nisu obuhvaćeni ovim istraživanjem, jer su dijelom i poznati kao ‘kurčeviti’ 🙂

(radiosarajevo.ba)

Recent Posts