uragan

Novinarka usred uragana snimila nezamisliv prizor i šokirala svijet

Razorni uragan Irma ovih dana teroriše SAD, a među onim zemljama koje su osjetile svu jačinu prirodne katastrofe je Florida – država čiji stanovnici toliko vole surfovanje, da ga se neće odreći čak ni kad je vanredno stanje. Reporterka lokalne televizije iz Majamija i sama je ostala u čudu kad je, izveštavajući o stanju talasa, vidjela da jedan čovek opušteno surfuje.

Iako su nadležni u Majamiju naredili evakuaciju svih plaža, zbog ogromnih i razornih talasa koji su poplavili pola grada, to nije sprečilo izuzetno “hrabre” pojedince da izađu na plažu sa porodicom, gledaju talase, fotografišu i – surfuju. Novi nivo gluposti zabeležen je i TV kamerama. Reporterka Mariana Atencio našla se na licu mjesta, kako bi obavijestila javnost o stanju talasa (jer, javnost ne bi trebalo uopšte da bude tu da sama provjerava kakvo je stanje) ali se prilično iznenadila kad je naišla na surfera.

Kite surfer rides through Hurricane Irma

"Wait, Mariana, before you get reporting. Is that somebody kite surfing behind you?"Mariana Atencio reports from Miami beach and people are still walking on the beach, even enjoying the waves.

Alex Witt 发布于 2017年9月9日

Međutim, još iznenađenija od nje je bila novinarka Aleks Vit, koja je iz studija zapitala:

“Čekaj, Marijana, prije nego što kreneš da izvještavaš… Je l’ to surfer iza tebe?”

11 slika tuge: Šta je ostalo od Kube posle uragana vijeka

Ovaj video je počeo da se dijeli društvenim mrežama sa podeljenim komentarima. Jedni su oduševljeni (!) potezom čovjeka, dok drugi smatraju da ovde imamo priliku da vidimo prirodnu selekciju u svoj svojoj veličini. Bilo kako bilo, mi ne možemo a da se ne zapitamo koliko tačno treba da budeš glup, pa da pomisliš da ti i tvoja daska možete da nadjačate uragan?

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts