Novi izvrsni direktor kompanije Adriatic Marinas stupio na duznost

Novi izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margasan stupio je na dužnost ove sedmice, i ambiciozno ulazi u svoje novo poslovno poglavlje. David ima izuzetno tridesetogodišnje iskustvo u nautičkoj i elitnoj turističkoj industriji, kakvu razvija i sam projekat marine za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro.

 

Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam dio profesionalnog i izvanrednog tima u daljoj razvojnoj fazi i ostvarenju vizije projekta Porto Montenegro. Napornim radom, posvećenošću i vještinama svih onih koji su doprinijeli u razvoju projekta, uz podršku lokalne zajednice, kreiran je imidž destinacije kojoj su identitet prefinjenost, gostoljubivost i izuzetna usluga. Vjerujem da ćemo zajednički nastaviti da nižemo uspjehe, temeljimo dalji razvoj Porto Montenegra kroz sve njegove potencijale, ali i da se zadržimo na samom vrhu luksuznih svjetskih destinacija, istakao je noiv izvršni direktor kompanije, David Margasan.

 

Njegov obrazovni portfolio temelji se na magistraturi iz domena pomorskog inženjerstva i diplomi građevine, a njegova poslovna praksa i iskustvo obuhvataju pomorsku uslugu i infrastrukturu, kao i vođenje poslova iz domena nekretnina. Posljednjih godina Margasan je vodio kompaniju koja implementira investicione projekte za Bliskom Istoku i investicione fondove, uključujući i Morgan Stanley – njihovi projekti su, takođe, bili u domenu usluge za plovila do 230m, kao i za nautičku industriju brzih putničkih trajekata. Bogato iskustvo iz domena investicija i prodaje nekretnina stekao je kroz projekte na evropskom tržištu, ali i tržištu Sjeverne Afrike.

 

Sa svojoj porodicom doselio se u Tivat, i biće aktivan član lokalne zajednice i Porto Montenegra.

Recent Posts