Šetalište u Sutomoru

Novi izgled Sutomora od naredne godine: Uređuje se šetalište, gradi se i trg

Šetalište u Sutomoru od naredne godine biće uređeno, a po planu projekta niče i trg u ovom turističkom mjestu.

Kompletno šetalište na sutomorskoj rivi  biće uređeno, a trg će imati javnu rasvjetu, instalacije i hortikulturu.

Izrada glavnog projekta je u završnoj fazi, a J.P. Morsko dobro je već obezbjedilo nekoliko stotina hiljada eura za realizaciju prve faze.

“Radi se o vrlo izazovnom i zahtjevnom projektu, čijim završetkom će biti u cjelosti biti promijenjena slika Bara i Sutomora”, kazao je direktor J.P. Morsko dobro Predrag Jelušić.

PATRIJARH PAVLE JE SVAKO JUTRO PRAO STEPENIŠTE PATRIJARŠIJE, I NIKAD NIJE GLEDAO TV! Na pitanje ZAŠTO, dao je odgovore vrijedne divljenja!

Projekat uređenja Sutomora uklapa se i u planove opštine Bar da se brojnim gostima barske rivijere obezbijedi znatno kvalitetnija ponuda, a Sutomore i Bar postanu elitna turistička destinacija.

“Dobili smo konačnu sliku planiranih investicija u Sutomoru, čime će Bar i Sutomore dobiti jednu sasvim drugačiju perspektivu. Iz godine u godinu mijenjaju se potrebe turista, a mi stremimo ka tome da postanemo elitna turistička destinacija. Sutomore ima sjajne potencijale, a ovaj projekat doprinjeće značajno i hotelijerima, ugostiteljima i turistima”, istakao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Radovi bi trebalo da počnu u septembru naredne godine.

(bar.info)

 

Recent Posts