zvjezdice

Nove zvjezdice na muzičkom nebu: Dražen i Sara snimaju duet

Nove crnogorske muzičke nade Dražen Baković i Sara Asanović snimiće duetsku pjesmu “Ne predaj se”.

Nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja Pinkove zvjezdice objavili su ovu vijest na društvenim mrežama, a kako najavljuju, pjesma je veoma emotivna i niko neće ostati ravnodušan.

Tekst za pjesmu je pisao MC Koks Igor Kokotović, a melodiju je uradila Sara, pa će to biti prvi put da se predstavi kao autor neke pjesme.

Aranžman i produkciju je uradio Saša Gajić, a za prateće vokale je zaslužan Dječji hor Zvjezdice iz Podgorice.

“Pjesmu nećemo objavljivati dok ne snimimo spot, a za to treba malo vremena. Sve u svemu bićete obavjesteni kada se bude snimao spot. Ne mogu da iščekam kada će pjesma ugleda svjetlost dana i jako sam uzbuđena zbog svega. Jedva čekam da vidim i vaše reakcije kada budete čuli pjesmu”, napisala je Sara na Fejsbuku.

Dvanaestogodišnji Dražen kao učesnik muzičkog takmičenja za djecu Pinkove zvjezdice pokupio je brojne simpatije publike i žirija. Presudan je bio njegov talenat, koji ga je i doveo do visokog drugog mjesta.

Sara je zahvaljujući svojim nastupima u ovom takmičenju uspjela da se izdvoji od ostalih i mnogi gledaoci iščekivali su ovaj šou upravo zbog nje, posebno zbog njenih interpretacija Šobićevih pjesama.

Recent Posts