Njen dekolte je uvijek u prvom planu!

Skarlet Johanson se s vrijemena na vrijeme izgubi s radara, ali kada se posle izvjesnog vrijemena pauze ponovo pojavi, svaki put ostavi bez daha.

Premijere franšiza o superherojima su u posljednje vrijeme postale kao modne revije. Nakon “Kapetana Marvela” i “Akvamena”, na red je stigao i “Avengers: Endgame” crveni tepih, sa Skarlet Johanson koja igra Crnu udovicu.

Stilistkinja Moli Dikinson, koja se jako brzo uzdigla na selebriti lestvici, je za Skarlet izabrala odjelo Tom Ford iz kolekcije proljeće-ljeto 2019. I to ne obično odjelo, jer lijeva strana blajzera je isečena, a komad je savršeno skrojen tako da otkriva savršen dekolte Johansonove.

Veliki povratak pantalona za kojima smo ludeli početkom milenijuma

Kako bi neki rekli – kao da je skrojen za nju.

View this post on Instagram

#scarlettjohansson ❤

A post shared by Lorenzo Cortiana (@cortianalorenzo) on

Kroj odjela je referenca na kolekcije koje je Ford godinama radio za Gucci, to jest seksi minimalizam. Kako je sam rekao objašnjavajući zašto je postao modni kreator – “da bi se muškarci i žene osjećali ljepše i da bi ih osnažio osećajem samopouzdanja”. I to je baš ono što vidimo na Skarlet Johanson – uspješnu i lijepu ženu koja puca od samopouzdanja.

Samo činjenica da je umesto uobičajenih haljina obukla odjelo govori o potrebi da ruši ustaljene norme.

(Novosti)

Recent Posts