Nikšićanka Žaklina Vućić najljepša žena Evrope

Dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Žaklina Vućić proglašena je za Miss Evrope na izboru održanom u svečanom salonu hotela “Jelena” u Banjaluci. Stručni žiri na čelu sa predsjednicom, jednom od najboljih svjetskih dizajnerki Milicom Tričković, koja je i pobjednica najprestižnije Sedmice mode u Parizu, imao je težak zadatak da odluči koje će djevojke ponijeti titule najljepših.

Atraktivna Nikšićanka, studentkinja Političkih nauka u Novom Sadu, koja se nekoliko godina uspješno bavi modelingom, kazala je za portal RTNK da je laskava titula kruna njene dosadašnje karijere.

“Predivan je osjećaj nositi krunu, veoma sam srećna i zadovoljna, ovo priznanje je kruna moje dosadašnje karijere. Zahvaljujem se porodici i prijateljima, koji su uvijek bili tu za mene i pomogli mi da postanem ovo što sam danas. Veliku zahvalnost dugujem i svom kompletnom timu, na kompletnoj podršci”, kazala je Vućićeva, koja je posebno istakla ulogu Sare Kalabić, vlasnice licence.

Nova Miss Earth Crne Gore je profesorica engleskog i ruskog jezika i radnica ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Katarina Šećković iz Bijelog Polja. Titulu Miss Earth Bosne i Hercegovine ponijela je prelijepa 18-godišnja Banjalučanka Nađa Pepić.

Pobjednice Miss Earth BiH, Miss Earth Hrvatske kao i Miss Earth Crne Gore predstavljaće svoje zemlje na izboru za Miss Svijeta na Filipinima u periodu od 4. oktobra do 3. novembra, kada će biti proglašena nova Miss Svijeta.

Finalno veče prenosiće američka televizija Fox, a putem malih ekrana priliku da prati ovaj spektakl imaće preko dvije milijarde ljudi.

CDM

Recent Posts