Volim te

Nikad neće reći – VOLIM TE: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima ne pokazuje EMOCIJE

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna. Ne možemo je svi lako izgovoriti, ali svi je želimo čuti. Astrolozi kažu, da je muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima najteže izgovaraju. Oni gotovo nikad ne pokazuju emocije: 

1. Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osjećanja.

Blizanci, “volim te” izgovaraju samo kada su sigurni u svoje emocije, a za to je potrebno da prođe puno vremena. Oni ove riječi ne shvataju olako.

Tajanstvene sanjarke: Otkrijte sve o ženama ribama

2. Djevice

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Djevice su perfekcionisti i stalno preispituju svoja osjećanja.

Suzdržaće se od izjavljivanju ljubavi sve do onog trenutka dok nisu 100 posto sigurni u svoje emocije. Ako od Djevice čujete ove dvije riječi, znajte da su zaista i iskrene.

3. Škorpija

Škorpije ne vole promjene i preferiraju duge veze. Za njih važi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu.

Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće “volim te” tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele prije vremena da pokažu ranjivost ili budu povrijeđeni.

4. Vodolija

Pripadnicima ovog znaka treba puno prostora i slobode u vezi. Često preferiraju netradicionalne veze i rijetko izjavljuju ljubav jer smatraju da će tako stvoriti obveze na koje nisu spremni.

Svoju slobodu spremni su da žrtvuju samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tek se tada emotivno potpuno otvaraju, u potpunosti predaju vezi i izgovaraju “volim te”.

Recent Posts