Nezaboravne vibracije na podijumu za ples u Maximusu Soft 85, Millok i Marek Tripowsky

Poslednja u nizu fantastičnih Montenegro clubbing žurki završena je uz ovacije DJ – evima koji su predvodili ovo veče u Maximusu: Miloš Vučković, aka. Soft 85, Milo Kekić, aka. Millok i Marko Tripković, aka. Marek Tripowsky iz Herceg Novog, Ulcinja i Nikšića. Vodili su nas kroz deep tonove do najtvrđeg tehna. Diskoteka Maximus još jednom je gorjela pod umjećem crnogorskih umjetnika.

„DJ – ing predstavlja prvenstveno veliku ljubav prema muzici“ – kaže Miloš Vučković, dodajući da u muzici nema ograničenja. Prema njegovim riječima, bitno je da postoji harmonija.

Sjajne vibracije na podijumu za ples, učinile su crnogorskim clubberima ovo veče nezaboravnim. Energija kojom isijavaju prilikom nastupa i sjajna komunikacija sa publikom, dovoljna su potvrda da nas je u Maximusu čekala prava senzacija.

“Montenegro clubbing night je sjajna ideja, prije svega za promociju svih nas koji se bavimo ovim poslom” – kaže Marko Tripković, dodajući da je ova vrsta clubbinga odličan potez organizatora.

“Kada puštamo muziku, pogotovo na ovakvom mjestu, u ovakvoj diskoteci, uvijek damo svoj maksimum i osjećamo se kao zvijezde, jer samo tako možemo biti najbolji” – kaže Milo Kekić.

Uspjeći da pronađu ono univerzalno što i danas privlači milionski auditorijum diljem planete oduševili su clubbere i dokazali da elektronska muzika u Crnoj Gori i te kako živi.

 

 

 

Recent Posts