Nezaboravna proslava drugog rođendana tržnog centra Bazar

Nezaboravna proslava drugog rođendana tržnog centra “Bazar” je oduševila sve prisutne.

II RODJENDAN (3)

II RODJENDAN (4)

Uz prigodan cjelodnevni program, “Bazar” je obezbijedio zabavu kako za najmlađe, tako i za starije posjetioce.

Koncert Katarine Bogićević je očarao nekoliko stotina prisutnih fanova, koji su pjevali u glas zajedno sa njom. Nakon sat i po vremena sjajne zabave, Katarina je izašla u susret svim obožavaocima, ali i novinarima za fotografisanje i autograme.

II RODJENDAN (20)

Koncertu je prethodio nastup talentovanog Jovana Aleksića, koji je pjevao strane i domaće hitove. Zapaženi nastup i komunikacija sa publikom, uz pozitivnu atmosferu je uljepšala ovu proslavu.

II RODJENDAN (8)

Rođendanski program je počeo “Rođendanskom kreativnom radionicom” u 11h. Djeca su crtala na temu “Rođendan“ i pokazala svoju kreativnost. U 13h je počeo “Rođendan bajkodan”, u okviru kojeg su mališani uživali u čitanju najpoznatijih bajki. Crtanje po licu i druženje sa maskotama je obradovalo najmlađe posjetioce, a za njih je organizovano i izvođenje predstave “Slavuj i kineski car” u “Zujalici”.

II RODJENDAN (9)

II RODJENDAN (14)

II RODJENDAN (16)

Veliki rođendanski maskenbal” je okupio 33 maskiranih mališana, koji su se predstavili žiriju i publici. “Bazar” je bio pun superheroja, vila, princeza i ostalih popularnih likova iz dječijeg svijeta. Tri najbolje maske, po mišljenju žirija, dobile su nagrade. Treće mjesto osvojila je Dina Rastoder, drugo mjesto Branislav Bašović, a najbolju masku je nosila Jovana Repić. U okviru maskenbala je održana i modna revija agencije “ZU Models”, koji su predstavili nove kolekcije “Atelje Manufaktura” i “Naj poklon”-a. Nakon maskenbala je nastupio dječiji hor “Zvjezdice”, uz čije su hitove pjevali i igrali svi prisutni.

II RODJENDAN (6)

II RODJENDAN (7)

U toku prethodne nedjelje je organizovana „Instagram akcija“, a tri fotografije sa najvećim brojem like-ova su osvojile nagrade. Pobjednice ove akcije su @jovanica__b, @tijana_turkoovic i @ninica_06.

Pored sjajnog programa, za sve one koji su posjetili „Bazar“ u toku vikenda, organizovani su i rođendanski popusti do -70%. Sva djeca koja su rođena na dan rođendana „Bazar“-a su dobili poklon, koji je obezbijedila igraonica „Zujalica“.

Sa svim vjernim posjetiocima je proslavljena druga godina uspješnog poslovanja tržnog centra “Bazar”, a za sljedeću su najavljena brojna interesantna i originalna dešavanja i druženja.

Recent Posts