horoskop

Nedjeljni horoskop za period od 11.1. do 17.1.2016.

U nastavku slijedi nedjeljni horoskop za period od 11.1. do 17.1.2016. Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Ljubav

Otvorili ste potpuno novo poglavlje u svojim emotivnim relacijama i brakovima. Između vas i voljene osobe u ovom periodu vladaju skladni odnosi, a veliki akcenat je bačen na strast. Ovnovi su se u potpunosti probudili po ovom pitanju, a partner je više nego spreman da podijeli sa vama trenutke ispunjene uživanjem i zadovoljstvom. Vaša voljena osoba će biti spremna da vas pozitivno iznenađuje, pa koristite ovo vrijeme da na lakši način riješite sve ono što je eventualno predstavljalo problem. Povremeno će pripadnici ovog znaka imati potrebu da se okrenu ka prošlosti, što vam se ne preporučuje, osim ako imate potrebu za samo kratkotrajnim susretom ili avanturom sa nekim ko vam je bio blizak ranije. Sve se može pokrenuti brzo, ali još brže i završiti. Slobodni neka uživaju u novim poznanstvima, a osobe koje vrijede će se same izdvojiti. Potrebno je malo vremena za bolje upoznavanje.

Posao

Izuzetan poslovni period je pred vama. Neke će se šanse otvoriti na brzinu, a šanse ne treba propuštati jer je pitanje da li će biti ponovljene. Generalno – inostranstvo predstavlja pravo mjesto za ostvarenje, aktivirajte se po pitanju pokretanja saradnji sa drugim prostorima. Završićete na lakši način nešto što je ostalo propušteno ili nedovršeno od poslova iz prethodne godine. Obuzdajte svoju prirodnu nestrpljivost, ništa vam neće pobjeći, samo pratite situacije i reagujte na vrijeme. Odlična nedjelja.

Novac

Na svaku poslovnu priliku obratite pažnju, jer je potencijala za zaradu tokom ovog perioda mnogo. Stavite tačku na neke obaveze iz prethodnog perioda da vam ne bi napravile problem kasnije.

Zdravlje

Postoji potencijal samo za prolaznu zdravstvenu problematiku. Eventualno možete “potkačiti” neki virus.

Oni se ludački vole: 4 horoskopska para koja su suđena jedno drugom

BIK

Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku primijetićete da se partner „osilio“, da ga interesuje samo ono što je njemu zanimljivo i podsticajno, a da na vaše emotivne potrebe baš i ne obraća naročitu pažnju. Seksualni dio funkcioniše, ali ništa drugo. S druge strane – ni vi se baš ne potresate zbog cijele situacije, jer ste i sami u nekim svojim aktivnostima i preokupirani obavezama (ili možda komunikacijom sa nekim drugim?). Sve u svemu – možda je i bolje da se razmimoilazite tokom ovog perioda, tako će bar sve ostati na svom mjestu. Ukoliko ste sami, ne zaboravite da vladar vašeg polja ljubavi ide unazad, i da – koliko god neka priča na početku bila podsticajna i dobra, vrlo brzo može početi da vas podsjeća na „već viđeno“. A u ovoj nedjelji ćete baš imati potrebu da započnete nešto novo…samo što to novo ispada da je isto kao staro….očigledno od nekih priča i situacija nije moguće tek tako lako pobjeći….

Posao

U ljubavi ništa novo, ali zato na poslu sve ono što ste odradili u prethodnom periodu sada daje rezultate. Nećete moći da budete nezadovoljni, daleko od toga. Evo Bikovima pravih prilika da isplivaju u nekim poslovima i dogovorima. Nemojte da se uzbunite ako se nešto u ovoj nedelji prekine ili propadne, to ćete moći vrlo brzo da nadoknadite, jer prave šanse se sada spremaju da vas zatrpaju. Budite u niskom startu i spremni na akciju i pokret onog trenutka kada se ono pravo postavi pred vas.

Novac

Možda finansijski prilivi nisu toliko veliki da biste skakali od radosti, ali su definitivno više nego dobri. Vredi tokom ovog perioda i oprobati se malkice u igrama na sreću, čisto rekreativno – i ovde može da vas sačeka dobitak. Sve u svemu – pozitivan saldo.

Zdravlje

Gledajte pa se ne luftirajte mnogo, sinusi i krajnici su vam slaba tačka tokom ovog perioda.

BLIZANCI

Ljubav

Hajde, hajde – sve je u vašim emotivnim vezama i brakovima u ovom periodu baš u redu. To što vi imate povremeno osjećaj da „nešto fali“ nije povezano sa realnošću situacije, već je samo vaše preispitivanje. Nemojte samo u nekom od tih povremenih padova doći u iskušenje da se nešto raspravljate sa partnerom ili da durenjem potencirate da se voljena osoba „lomi“ oko vas. Sve ide kako treba – ne kvarite situaciju. I dalje stoji upozorenje – ne tražite podršku niti utjehu u prošlim ljubavima, okrenite se onima koji su pored vas. Slobodnim Blizancima ide jedno ekstra dobro emotivno iskustvo. Poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža ili prilikom izlaska može vas preko noći uvući u vrelu i podsticajnu ljubavnu avanturu. Osoba koja se pojavljuje je pravi „lijek“ za vaše tmurno raspoloženje. Uživajte u dešavanjima i prepustite se – pravi je trenutak da ponovo budete srećni.

Posao

Odradite ono što morate, ne bunite se i ne zvocajte – sve što ste pre praznika „smuljali“ na brzinu sada mora biti urađeno kako treba. Nemojte da vam bude žao što ćete potrošiti svoje vrijeme na ove „nevažne sitnice“ kako ih vi zovete – vrlo brzo ćete shvatiti da završetak jednog posla otvara nove mogućnosti za vas. Imate odlične predispozicije da sklopite neke dobre dogovore, moguće čak i sa saradnicima van zemlje. Vjerujte u one koji vas podržavaju, kao i u savjete od prijatelja – donose vam korist.

Novac

Drugi dio nedjelje donosi vam baš fine finansijske prilive. Vrebajte svoje prilike, jer će se ukazati mogućnost da zaradite na brzinu. Mogli biste i vi da pokušate sa igrama na sreću. Nekima će se sigurno i ovo isplatiti.
Zdravlje

Zdravstvena situacija i nije baš bajna. Malo više vodite računa o sebi, utopljavajte se, uzimajte vitamine.

RAK

Ljubav

U brakovima i emotivnim vezama funkcionisaćete na „preskok“. U jednom trenutku se vi i voljena osoba uzdižete, već u sledećem momentu je pad. Kao da ne možete da postignete potrebnu stabilnost. Ovo je zasluga i vas i partnera jer ste oboje u promjenljivom periodu. Zbog prisustva Marsa u polju ljubavi, najbolji način za rješavanje problema je kroz strast a pojedini mogu, bez nekih velikih planiranja i dogovora, krenuti i na „radu“ oko prinove. Dobar period za ostajanje u drugom stanju, naročito sredinom nedelje. Nekima će veselje i doček srpske nove godine donijeti i dodatni poklon. Oni koji su sami mogu pokrenuti neku pričicu preko posla ili izlazaka sa društvom. Ovo je dosta zanimljivo i podsticajno po vas, samo nemojte da se zaljubljujete preko noći, jer je moguće da ostane samo na nivou povremenog viđanja ili avanture. Sačekate da vrijeme da svoj sud da li je ovo priča koja vrijedi.

Posao

Dobre vjesti onima koji se nadaju promeni pozicije ili unapređenju. Moguće je da ovo neće moći da bude pokrenuto odmah, ali dolazi kao obećanje kojem vrijedi verovati. Malo toga u ovoj nedjelji zavisi od vašeg učešća, ali pratite dešavanja, jer vam idu na ruku. Odlično kolegijalno okruženje i podrška od osoba sa kojima radite. Imate priliku da završite sve ono vezano za papirologiju ili dozvole i da pokrenete priču oko koje se već neko vrijeme „lomite“. Prave predispozicije za početak dugotrajnijeg isplativog posla.

Novac

Dobra nedjelja za materijalne dobitke i finansijske prilive. Novac vam ide i od redovnih, ali i od povremenih poslova, a najbolje su postavljeni privatni biznisi. Dugovanja koja dolaze na naplatu ćete uspjeti lako da regulišete.

Zdravlje

Izgledate jako i čvrsto, ali u suštini – zdravstveno stanje je dosta krhko. Odmarajte se i čuvajte se od prehlada i sezonskih virusa.

LAV

Ljubav

Dragi Lavovi – u ljubavi vam je sve otvoreno, samo trebate da zgrabite svoju priliku. Ovo važi i za one koji su slobodni, ali i za one koji bi da poprave svoje emotivne odnose i brakove. Koliko vidim, jedini problem kod vas može ispasti taj što ste vi lično pomalo statični, neaktivni, ili pokušavate da se više angažujete na poslu, pa emotivni dio zanemarujete. Funkcionišite tamo gdje ide dobro – a to je definitivno ljubav! Neke šanse se slobodnima mogu otvoriti na blic, pogotovo ako budete otputovali negdje….ili ako upoznate osobu koja dolazi iz drugog grada, druge zemlje. U svakom slučaju, vaše je polje provoda i zabave odlično postavljeno i možete prilikom svakog izlaska naći „onog pravog“ za sebe. Uživajte u ovim trenucima i ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari. Ako imate partnera, pustite da on organizuje vaše susrete – mnogo bolje će se pokazati od vas. Strast će dodatno začiniti vašu svakodnevicu.
Posao

Na poslu – sve na mišiće. Ništa nije loše, ali jednostavno – sve ide mnogo sporije nego što biste vi željeli. Duboko uzdahnite i spremite se da se bakćete stvarima koje ne volite, ali koje su sada neophodne da se odrade. Posvetite se svojim svakodnevnim obavezama i ne brinite – itekako oni koji trebaju da vide, primjećuju i šta i koliko radite. Oni koji rade sa strancima će se obradovati naglom poboljšanju uslova i otvaranju komunikacije sa bitnim saradnicima. U ovom periodu gradite budućnost.
Novac

Ako iko bude imao razloga da se raduje u igrama i igricama na sreću – onda ćete to biti vi. Prema tome, pokušajte! Generalno – od redovnih poslova se baš i nećete ovajditi u većoj mjeri. Tu i tamo kapne po nešto, čisto da se zakrpe rupe u budžetu.

Zdravlje

Kičma baš povremeno može da vam predstavlja problem. Vodite računa da se još i ne ukočite. I pazite da se ne okliznete i ne padnete.

DJEVICA

Ljubav

Imate izvanrednu priliku da sredite svoje emotivne veze i bračne odnose, samo je potrebno malo truda i sa vaše i sa partnerove strane. Tranzitni Mars vam daje odličnu podršku kroz komunikaciju, ali i kroz igre u spavaćoj sobi sa voljenom osobom. Doduše, ne može se poreći da i vi i partner možete pokušavati da ostvarujete neku komunikaciju „sa strane“ sa bivšim ljubavnicima, ali ako ovo ostane samo u domenu rekreativnog dopisivanja, to vam se i da progledati kroz prste….Ne uplićite se u sjedenje na dvije stolice, jer će vam se, i prije nego što mislite, obiti o glavu. Oni koji su slobodni sada mogu pokrenuti priču sa osobom sa kojom već izvjesno vrijeme održavaju komunikaciju. Iako ste ovde bili dosta oprezni, pažljivi i polako napredovali – sve se može promijeniti odjednom, preko noći. Strast se može razbuktati kroz jedan dodir, kroz pogled, kroz par riječi koje će „razbiti“ barijeru koja je do sada postojala. Uživajte.

Posao

Čekali ste na prave prilike. Radili ste neke poslove koji su drugi smatrali nepotrebnima. Komunicirali ste sa ljudima koji su drugima bili naporni i teški. Niste se predavali, iako niste u pojedinim momentima vidjeli korist od svega ovoga. E, sada je konačno došlo vrijeme da se sve ono rađeno ranije sada isplati i naplati. Pred Djevicama se otvaraju velike mogućnosti dobrih poslovnih dogovora i prilike koje ih „izbacuju“ u prvi plan. Možda to i dalje nije baš ono pravo, ali priznajte – sada je situacija daleko bolja.

Novac

Prilika za zaradu će biti. Pitanje je samo koliko ćete vi biti spremni da se aktivirate. Moguće je da u neke stvari nećete moći da se uključite, bez obzira na to što znate da biste zaradili. Sprječavaće vas manjak vremena ili nemogućnost da idete na više strana. U svakom slučaju – novci vam dolaze.

Zdravlje

Zadovoljavajuće zdravstvene prilike ove sedmice. Dobro ste.

Kako izgleda vaš idealan partner: Rak traži lojalnost, a Lav divljenje

VAGA

Ljubav

Vaša vladarka je u Strijelcu i to u dobrom aspektu sa Uranom iz znaka Ovna. Ako ste sami – ovo baš i nisu aspekti za stabilnost, ako ćemo pravo. Ali su zato dušu dali za uživanciju i provod. Ako hoćete malo da se poigravate sa suprotnim polom – ovo je takođe pravi period za tako nešto. Samo nemojte da se zaigrate pretjerano, pa da se zaljubite kao da ste u pubertetu. U svakom slučaju – mjesto vas ne drži, iskoristite ovu nedjelju ako možete da otputujete, da budete u pokretu, da sa svojim društvom uživate i budete zadovoljni i veseli. Biće prilika za pravu ljubav. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima sada mogu da popravljaju svoje odnose. Potrebno vam je mnogo više bliskosti nego inače, a voljena osoba je tu za vas. Doduše – više ćete raditi na strasti, nego na emotivnom segmentu – ali daleko od toga da vam je loše. Ako je bilo nekih trzavica među vama – ovo sada može biti sređeno i regulisano.

Posao

Promjene dolaze na dnevni red. I to onakve kakve ste priželjkivali. Neki jači poslovi se mogu pokrenuti tokom ovog perioda, a dogovori će vam baš ići od ruke. Uložite svoju energiju i nadajte se najboljem. Zvanična potvrda jednog posla ili promjene vaše pozicije stiže već u prvom dijelu sedmice. Mogućnosti kraćih poslovnih putovanja koja vam donose dobit. Pojedini će se uputiti i van granica zemlje, zarad dogovora sa stranim partnerom. Sve u svemu – dosta dobar period je pred vama.

Novac

Ne možete da se požalite na prilive tokom ovog perioda, pogotovo što imate šanse i za neku vanrednu dobit. Vage imaju mogućnosti da i kroz povremene ili dodatne poslove zarade i napune svoje džepove. Iskoristite ovu nedjelju maksimalno.

Zdravlje

Mogućnosti za virusne infekcije, praćene jačom temperaturom.

ŠKORPIJA

Ljubav

Što ste čekali – čekali ste. Što ste trpelji – trpelji ste. Dosta ste igrali onako kako su drugi svirali, sad je vrijeme da vi nametnete svoj ritam. Da, jasno vam je – Škorpije, sada je dovoljno samo da poželite. I da uzmete to što vam je već toliko dugo izmicalo iz ruku. U emotivnom segmentu za vas je sve otvoreno. Promjene će nastupiti odjednom, preko noći. Slobodni će se jako pokrenuti prema nekom koga već izvesno vrijeme priželjkuju i druga strana neće imati baš mnogo izbora. I sami ćete vidjeti kako se barijere koje su postojale do sada tope i nestaju. Ne samo da možete aktivirati priču koja vas je već zaintrigirala, pred vama su i noviteti koji su vrlo zanimljivi. Na vama će biti da odaberete na koju ćete stranu. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, spremni ste da se maksimalno posvetite partneru, ali to očekujete i od njega. Umotaćete voljenu osobu u zagrljaj vruć od ljubavi i strasti. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Posao

Ni poslovni segment neće biti ništa manje dobar od emotivnog. Jedino što je potrebno je da se aktivirate, i vidjećete da se pred vama otvaraju sva vrata. Budite uporni u svemu što želite, jer vam ova sedmica može „na blic“ donijeti dobre poslove. Jako pokretanje u poslovnom segmentu i ostvarivanje onoga što hoćete, samo će doprinijeti dobrom raspoloženju. Pa ćete željeti još. Jedno samo vuče drugo, ne stajte, ne odmarajte, ne smatrajte da je dovoljno – ovo je sedmica kada se poslovni snovi ostvaruju.

Novac

Polje novca „blista“ pod uticajem tranzitne Venere. Radite i zaradite. Ne samo od redovnih, već i od dodatnih poslova, privatnog angažovanja. Sve što dotaknete neće baš biti pretvoreno u zlato, ali će vam doneti finansijske prilive. I zato – samo hrabro naprijed!

Zdravlje

Ako već jurcate, gledajte da budete adekvatno obučeni. Mogućnosti za sezonske viruse, temperaturu.

 

STRIJELAC

Ljubav

Iskušenja, iskušenja….na sve strane iskušenja. A vi biste baš željeli da imate miran život, da imate miran i stabilan odnos sa voljenom osobom…može i ovo, ako se malo potrudite i ne pokleknete pred tamo nekim blistavim okicama sa strane. A da će vas neko strijeljati pogledom – hoće. Samo nemojte da taj neko bude voljena osoba, jer će uz to „strijeljanje pogledom“ vjerovatno pasti i svađa. Pamet u glavu, svedite flertovanje na minimum i potrudite se da svoje postojeće emotivne odnose održite stabilnim. Naravno – ako želite. Ako vam to baš i nije primarni cilj, vi se upustite u avanturu pa vidite dokle će vas to dovesti. Da će šansi za to biti ove sedmice, hoće. Ukoliko ste sami, usamljeni, slobodni…naći će se neko ko će privući vašu pažnju. Samo se potrudite da prvo provjerite da li je ova osoba slobodna ili ne. Ne ulijećite u strasnu vezu preko noći….da bi tek posle „skapirali“ da vam se smiješi samo tajna, ništa drugo.

Posao

Venera u vašem znaku konačno počinje da „radi“ kako treba ove sedmice. Poguraće vas da vam neki poslovi padnu u krilo, a pojedinima može donijeti i promjenu radnog mjesta. Da li ćete vi biti zadovoljni dešavanjima? Iskreno – i ne baš, jer smatrate da ste dali mnogo više nego što ste dobili. Ali trenutno je takva situacija – prihvatite ili čekajte na nešto bolje od ovoga. A može se dogoditi da čekate malo više. Ne budite neskromni, šanse za popravljanje poslovnog statusa su tu. Bolje i mali pokret nego stagnacija.

Novac

Malo ćete se opustiti što se finansija tiče, jer su se prilivi učestali, a uspeli ste i da izađete na kraj sa nekim dugovanjima. Još uvijek niste sigurni koliko biste željeli, ali se vidi da situacija ide na bolje. Prihvatite dodatni posao, može vam donijeti zaradu na brzinu.

Zdravlje

Povremeni, ali sitniji problemi sa grlom i respiratornim traktom. Ako je prehlada u pitanju – odležite je.

JARAC

Ljubav

Vrijeme je da se posvetite voljenoj osobi, ali i ona vama. Odlična nedjelja da se emotivni i strasni dio stavi na prvo mjesto i da se prevaziđu neke situacije od ranije. Batalite sve ono što vam je predstavljalo problem, razmislite da li vrijedi iznova i iznova se džapati oko nečega….sklopite primirje sa partnerom i posvetite se jedno drugom. Bićete iznenađeni koliko ovo dobro funkcioniše. Vraćanje na staro ne donosi ništa dobro, ni na stare probleme ni na stare partnere – sadašnji trenutak je važan i iskoristite priliku da svoje emotivne relacije poboljšate i učvrstite. Ukoliko ste jedan od usamljenih pripadnika ovog znaka, vrijeme je da se više radujete – idu vam neka lijepa poznanstva, neki podsticajni susreti, sve će se dešavati brzo (za divno čudo, zar ne?) i sve donosi osmijeh na vaše lice. Pa i vrijeme je da se te neke teške okolnosti kroz koje ste prošli završe i da se samoći stane na kraj. Neke ljude je ipak vrijedelo čekati.

Posao

Neke situacije će se bukvalno „raskraviti“…okolnosti u poslovnim dogovorima se mijenjaju na bolje i pred Jarčevima će se otvoriti prilike da naprave jedan značajniji iskorak u ovom segmentu. Moguće je da još uvek čekate neke potvrde ili da se bakćete sa zaostalom papirologijom, ali to vam neće oduzeti onoliko vremena koliko ste mislili. Ipak je sreća tokom ove sedmice naklonjena vama. Promjene će nastupiti a vi ćete konačno biti zadovoljni razvojem situacije. Privatni poslovi kreću Jarčevima na bolje.

Novac

Malo rizika se Jarčevima može isplatiti tokom ovog perioda. Ipak, nemojte preterivati i ne izazivajte svoju srećnu zvijezdu. Budite zadovoljni prilivima koji vam dođu neočekivano i ne tražite hljeba preko pogače. U ovom segmentu ćete osjetiti olakšanje.

Zdravlje

Energija vam je i dalje u padu. Morate se više odmarati i voditi računa o sebi.

VODOLIJA

Ljubav

Toliko je lako posvetiti se sebi, svom društvu, samostalnim izlascima sa prijateljima…., ali ako hoćete da održite dobar odnos sa partnerom, moraćete malo da „dijelite“ svoje vrijeme na ravne časti. U prostom prevodu – vaše voljeno biće neće baš biti raspoloženo da do u nedogled čeka da mu posvetite pažnju. Prema tome, osmjeh na lice, ruke pune zagrljaja i raspirite želju između vas i drage vam persone. Ne gurajte partnera u zapećak, jer ćete posle kukati zbog toga što ste ga zanemarivali. Ukoliko ste sami, za vas u ovom periodu nema zime. Strasti koliko želiš, izlazaka i provoda u neograničenim količinama. Još samo trebate da se dogovorite sami sa sobom da li želite pravu ljubav ili dobru zabavu. Ako ste za ovo drugo – onda opušteno, samo gurajte naprijed. Ukoliko želite nešto stabilnije – onda se spremite da malo povučete ručnu kočnicu i dozvolite jednoj osobi da vam „uđe pod kožu“. I to je lako moguće tokom ove nedjelje. Sami birate dalji put.

Posao

Izgleda da je kraj čekanju u poslovnom segmentu. Neki će se dogovori tokom ove nedjelje pokrenuti, a na vama je samo da se osmelite i prihvatite priliku. Savjet Vodolijama je da i dalje vode računa o tome sa kim dijele svoje planove i poslovne tajne, jer je polje konkurencije i tajni naglašeno, a neke situacije se čak mogu ponoviti. Ako ste već pogriješili jednom, ne ponavljajte te greške. Saradnje sa strancima donose vam dobre vijesti i napredovanje. Privatnicima poboljšanje poslova i otvaranje novih tržišta.

Novac

Zarada kroz dogovore, zarada od povremenih poslova, zarada od rada sa drugim prostorima, zarada preko prijatelja….je li vam dovoljno? Sve u svemu – pred Vodolijama odlično vrijeme da se neki novci na brzinu stave u džep. Grabite svaku priliku.

Zdravlje

Odlično raspoloženje, odličan imunitet, odlično zdravlje. Opasnost samo od virusa.

RIBE

Ljubav

Hajde da i u toj ljubavi krene kako treba. I vrijeme je bilo, pošto se oni u emotivnim vezama smoriše već čekajući i iščekivajući pravi trenutak za voljenu osobu i sebe. Odlična je nedjelja da se sve nedoumice riješe i da vas dvoje onako, zajedničkim snagama, napravite neke ozbiljnije dogovore na dalje. Vaši planovi mogu biti veliki ili mali, bitno je da oboje uživate i da se volite. Ukoliko ste vi i partner u dužoj emotivnoj vezi, ove nedjelje možete izabrati i trenutak da drugima obznanite svoju odluku o zajedničkom životu ili braku. Pa neka vam je sa srećom. Ni slobodni pripadnici ovog znaka neće imati razloga da se žale. Vama se preko posla namještaju baš neke interesantne situacije i osjećaćete se u vrlo zavodljivom „fazonu“. Igrajte se malo i uživajte u dešavanjima, malo zavodite, malo dozvolite da zavedu vas – sve u svemu – pred vama su trenuci ispunjeni smijehom, flertovanjem i radošću. Proberite ono „što valja“ i uzmite….

Posao

Jedan razgovor sa nadređenom osobom doneće vam osmijeh na lice. Pojedine Ribe će, ako ne napredovati, onda makar dobiti čvrsta obećanja za naredni period. Generalno je komunikacija sa šefovima odlična, pa koristite priliku da progurate svoje ideje i predloge. Mogli biste malo više da se angažujete i oko spoljnih saradnika, naročito onih koji su povezani sa strancima. Dobri dogovori i poslovi idu i iz ovog pravca. Podrška prijatelja i kolega stoji. Primjećujete da se poslovni segment kreće na bolje.

Novac

Bolji finansijski prilivi tokom ove nedjelje. I vas će htjeti novac sa više strana, pa nemojte da se usjedite, nego prihvatajte poslove, bilo da vam ih nabacuju prijatelji ili su u vašoj privatnoj režiji. Neko će vas podsjetiti na vaše dugovanje. Izmirite ovo.

Zdravlje

Dobra zdravstvena simbolika tokom ovog perioda. Malo više obratite pažnju na grlo.

Izvor: B92

Recent Posts