Nedjeljni horoskop: Vodolije neka slobodno rizikuju, Bikovima zvijezde i više nego nakonjene

Dugo, toplo ljeto je tek počelo, a već su na pomolu nevolje. Ova nedelja nam prema astrološkim prognozama neće nam biti baš naklonjena. Mogući su problemi i na poslovnom i na ljubavnom planu za mnoge.

OVAN

Ove nedelje ste malo zabrinuti zbog planova koji baš i nisu krenuli u dobrom smeru. Vreme je da budete otvoreni i da razmislite šta zapravo želite od karijere. Na ljubavnom planu vam dobro ide ove sedmice. Stvari su konačno došle u normalu i vi sada možete na miru da uživate sa partnerom. Više se odmarajte, renosi luftika.rs

BIK

Zvezde su vam i više nego naklonjene ovih dana, bar što se tiče poslovnog plana. Nastavite u istom smeru, jer vam dobro ide. Povedite računa o finasijama, da ne biste trošili brže nego što inače to radite. U vaš život ulazi nova, zanimljiva i šarmantna osoba, kojoj ne možete da odolite. Više vežbajte i povedite računa o zdravlju.

BLIZANCI

Stresan period je prošao i vi konačno možete ove nedelje malo da odmorite. Više se ne nervirate oko gluposti, sve je na kraju dobro ispalo. Vreme je za nove planove. Strasti su se stišale i vi sada možete da odahnete. Nemojte se više nervirati, jer nema potrebe.

Koji je horoskopski znak vašeg šefa i šta to zapravo znači za vas?

RAK

Još jedna nedelja puna nervoze, ali vaša duhovitost vas ni u najtežim momentima ne napušta. Optimizam vas vodi do pobede i ovog puta. Potrebno je malo vremena da opet budete svoji kako biste opet osvojili vašeg partnera, prijatelje i ljude koji vam znače. Što se tiče zdravlja neophodno je da što pre smanjite nervozu.

LAV

Dominirate na poslu, ali saradnicima se to ne sviđa. Oni bi želeli da ste manje uspešni, pa će na sve načine pokušati da vas sabotiraju, zato obratite više pažnje. Partner vam je i ovoga puta najveća i najjača podrška. Bez druge polovine ne znate kako biste preživeli teške dane. Više odmarajte i spavajte ove nedelje.

DEVICA

Iscrpljuje vas naporan rad, potreban vam je odmor ili putovanje. Planirajte duže putovanje sami ili sa najbližima kako biste se odmorili od posla. Partnera muče problemi, a sve to utiče na vas. Zato su odmor i razgovor najbolje rešenje. Dobro se osećate.

VAGA

Očekujte nove finasijske uspehe koje niste ni sanjali da će vam se desiti baš sada. Najbolje stvari vam se dešavaju baš onda kada se najmanje nadate. I u ovoj nedelji ćete nastojati da pokažete da imate emocije iako se nekada sakrivate pod oklop i krijete osećanja u vezi sa bliskim ljudima. Poboljšanje zdravstvenog stanja.

ŠKORPIJA

Niste mogli da predvidite ovakve finansijske nelagodnosti. Vi znate da će sve biti kako treba, ali je ovaj period za vas svakako težak. Odmaranje kraj partnera je ono što preželjkujete u ovoj nedelji, a kako kažu zvezde to će vam se i ostvariti. Dom, odmor i ljubav su vam više nego potrebni, jer vam na poslu baš i ne cvetaju ruže. Smanjite nervozu ove nedelje.

STRELAC

Postigli ste cilj, sada uživajte u tome. Nakon odmora bi bilo dobro da se više posvetite novim planovima, jer ste ovde sada dostigli maksimum na poslovnom planu. Ljubav i dalje cveta, pa neka tako bude i u buduće. Romantika u dvoje vas čeka ove nedelje. Više vežbajte.

JARAC

Vi ste uvek ta osoba koja rešava probeleme, pa se to i sada od vas očekuje. Ne znate kome da verujete, pa ćete uvek pre sve uraditi sami, nego da se oslanjate na druge. Puštate da sve ide svojim tokom, jer smatrate da je najbolje sve prepustiti sudbini i slučaju. Moguća nesanica. Više odmarajte.

VODOLIJA

Ko ne rizikuje taj ne dobija. Vaša finansijska situacija je povoljna zbog čega možete da rizikujete. Vreme je da pokažete preduzetničke sposobnosti. Imate važnijih problema od emotivnih, a partner nema razumevanja. U ljubavi vam ne ide ove nedelje. Bolovi u leđima.

RIBE

Poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje, a to se odražava i na vašu finansijsku situaciju. Vreme je da i vama krene, što se dešava baš sada. Deprimirani ste i emotivno nesređeni. Na ljubavnom planu vam ne cvetaju ruže. Svakom to može da se desi. Moguća nervoza i stres.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts