NEDJELJNI HOROSKOP: Sjajne prilike za Raka, Djevici stiže novac, a VAMA?

Ovan

Ne morate da krijete svoja osjećanja. Pokažite partneru da vam je stalo. Ako ste slobodni, ne dozvolite sebi da izbegnete šansu da budete srećni sa nekom zanimljivom osobom. Na poslu nije baš sve brzo i lako, ali vi ste svjesni da do uspeha nije lako doći. Dobro se organizujte. Pazite na detalje i pitajte druge za savjet. Sklonost saradnji će da se ceni.

Bik

Osjećate neizmerno poštovanje i ljubav prema partneru, ali neke stvari koje vam smetaju nikako da spomenete. Pokušajte da na lijep način kažete partneru šta vam smeta da ne bi došlo do rasprave. Slobodni, neka osoba koja vam se dopadne možda nije spremna za nešto više pa ne brzajte. Obavezno je bavljenje sportom jer ćete imati višak energije. Budite uporni da biste lako ostvarili svoje zamisli, ali sve će da vam ide od ruke.

Blizanci

Ne dozvolite da se na poslovnom planu pojave problemi u komunikaciji. Ako ste nervozni bolje je da drugi pokušaju da riješe probleme, a ne vi. Ne preuzimajte odgovornost za tuđe postupke. U ljubavi nema problema ako ste u vezi. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Rak

Ako se bavite trgovinom ili ste privatnik ove nedelje možete da napredujete. Potrudite se da se usredsredite na posao i da pravite kompromise sa drugima. Možete da imate višak vremena pa bi onda trebalo da ga iskoristite za bolju organizaciju. Niste više toliko napeti zbog obaveza. Što se tiče ljubavi, potrudite se da usredsredite na pozitivne stvari koje u vama budi partner. Romantičniji ste nego inače. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku stabilnu osobu sa kojom možete da uđete u neku ozbiljnu priču.

Lav

Imaćete potrebu da provedete neko vrijeme sami, ako ste slobodni. Ako ste u vezi moguća je dobra prilika za vezu, ali flert i ljubav biće neizostavni. Na poslu je sve kako treba. Uspjeh je siguran. Lako dolazite do rezultata, a neka muška osoba može da vam ponudi još neku novu opciju za napredovanje.

Djevica

Bićete veoma otvoreni i privući ćete osobe sa kojima imate šta da pričate i koje su vam zanimljive. Treba polako da odaberete sa kim želite da budete. Ne žurite. Romantični ste i šanse su velike da se uđe u vezu, ali i da se poboljša kvalitet odnosa. Što se novca tiče, konačno može da dođe do poboljšanja finansija. Budite uporni i neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Vaga

Pokušajte da iskoristite dobre aspekte i da napravite stabilne planove za naredni period. Ne gledajte predaleko u budućnost, ali organizujte se bolje, isplatiće vam se. Pažljivije sklapajte nova poznanstva, ne ulijećite u vezi. Zauzeti, odlično se osjećate u vezi i romantični ste.

Škorpija

Podrška vam je potrebna na poslu. Veoma ste stabilni, tačno znate šta hoćete, pa ne dozvolite da vas tuđa iskustva sabotiraju. Sigurni ste u sebe i spremni da preuzmete inicijativu. U ljubavi je najbitnija komunikacija. Recite partneru šta vas muči. Ako ste slobodni, najbolje bi bilo da vidite da li je osoba koju dugo znate zainteresovana za nešto više od prijateljstva.

Strijelac

Partneru može da prija da preuzmete inicijativu umesto njega. Slobodni, imate pred sobom lijep period uživanja. Simpatični ste svima i lako dolazite u centar pažnje. Zanima vas neka ozbiljnija ljubavna priča. Ukoliko je pred vama neka bitna poslovna odluka, razmislite dobro šta je prioritetno i ne brzajte. Budite smireni i stabilni i lako ćete da dođete do rezultata koje želite.

Jarac

Promjene na poslovnom planu mogu da vam idu u korist. Budite pažljivi i ne ulazite u nepotrebne rasprave. Razradite planove koje imate, ali ostanite otvoreni za nove ponude. Ako razvijate sopstveni posao, možete da postignete veći uspjeh. Što se ljubavi tiče, skloni ste zaljubljivanju. Ne nervirajte se ako baš sve ne ide onako kako ste zamislili u vezi, imajte strpljenja.

Vodolija

Osjećate pritisak u odnosima sa drugima, ali bi trebalo da se potrudite da zadržite što više možete za sebe sve što vam smeta. Možete da budete pogrešno shvaćeni na poslu. Što se ljubavi tiče želite da zadržite svoju slobodu. Zauzeti, veoma ste tvrdoglavi i to može da smeta partneru.

Ribe

Slobodni, bićete na distanci sa osobom koja vam se baš dopada. Ipak, ostanite otvoreni za nova poznanstva. Lako ćete privući osobe sa kojima ćete imati dobru komunikaciju. Zauzeti, nema razloga za brigu, odličan je odnos sa partnerom. Drugi ljudi dobro utiču na radnu atmosferu. Završite obaveze koje su čekale da dođu na red.

(mondo.rs)

Recent Posts