Nedjeljni horoskop od 30.8. do 6.8.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedjelju dana. On nam pokazuje pravi smjer za narednu nedjelju. Ovaj horoskop pokazaće kakve vas emocije čekaju u narednoj nedjelji.
Ljubav

Ljubav, Foto: Profimedia.rs

Ovan

Sve ono vezano za emocije može vas u potpunosti poremetiti tokom ove sedmice. Prvo i osnovno – prošlost. Najavljivali smo da će u septembru mjesecu krenuti raspetljavanje nekih karmičkih „zapetljancija“ i sada počinju prvi koraci ove priče. Možda i smatrate da nešto nije dobro po vas i želite da pobjegnete od svega, ali što više bježali, srce – pusto srce, vuče sve intenzivnije. Niko od sudbine nije pobjegao – bar tako kažu. Pa zar vi mislite da možete pobjeći od ljubavi? Držite se, jer sve ono što dolazi kreće toliko intenzivno, toliko romantično, toliko nestvarno – i namijenjeno je samo vama. Oni u emotivnim vezama i brakovima – no, no – nije lijepo skrivati stvari od partnera… pogotovo uplitati se u neke pričice „sa strane“…

Bik

Možda biste tokom ove nedjelje neke stvari baš i mogli da zadržite za sebe kada su bračni i partnerski odnosi u pitanju. Međutim, koliko vidim – Bikovi neće moći da ćute. Očigledno je da su se neke stvari nakupile u vama i sedmica je kao stvorena za probleme u odnosima koje ćete vi inicirati. Sad – istina je da treba raščistiti i završiti sa onim što boli, ali vodite računa da imate mjere. Što se tiče slobodnih, koliko god pokušavali da provalite šta jedna osoba misli o vama i šta je ono što želi od vas – ne možete. Vi ste se zapalili do koske i neizmjerno vam je stalo do toga da saznate kako se druga strana osjeća – ali u ovom periodu – ništa od toga. Umjesto da preispitujete – uživajte – ionako je pitanje koliko će dugo sve ovo trajati… Dopustite romantici da izbije iz vas i pokažite koliko imate senzualnosti i nježnosti.

Blizanci

Ulazak vladara vašeg znaka, Merkura, u polje ljubavi otvoriće Blizancima mogućnost za konačno pokretanje priče koja ih već izvjesno vrijeme okupira. Ljubavni sastanak u prvom dijelu sedmice, ali da li će biti baš sve onako kako priželjkujete zavisiće umnogome od toga koliko ste spremni da se prilagodite ovoj osobi. Nemojte zaboraviti da neke stvari na početku mogu „štucati“ i nemojte odmah da se razočaravate. Sve je stvar usklađivanja i vremena. U emotivnim vezama i brakovima potrebno je da pričate o stvarima koje muče vas ili partnera. Ne dozvolite da se tišina uvlači između vas dvoje. Ukoliko postoji sumnja ili nepovjerenje, ovo je nešto što treba odmah u startu razvejati, jer vam može kasnije stvoriti probleme.

Rak

Počeli ste da se emotivno „dižete“ i da unutar sebe osjećate sve veću povezanost sa nekim ko je od skora u vašoj blizini, ali ćete rijetko dozvoljavati da se promena na vama vidi. Još uvijek u vama postoje strahovi od prebrzih dešavanja, uporno pokušavate da kočite odnose u kojima ste, dajući šansu vremenu da odredi da li je osoba pored vas prava ili ne. Ipak, neke stvari vas odaju – pogledi, riječi koje ne možete baš uvijek da zaustavite i druga strana već postaje svjesna da ste krenuli da se otvarate. Novi emotivni počeci nisu preporučljivi ove nedjelje. U bračnim odnosima i emotivnim vezama postoji jedna forma stagnacije ali generalno gledano – vi i partner ste ipak jedno pored drugog. Malo odsutni oboje, doduše i svako u nekim svojim mislima.

Lav

Počeli ste da se ponašate potpuno neuobičajeno za vas. Neke se osobe polomiše pokušavajući da vas osvoje a vi ni da maknete. Nalazite se u velikoj dilemi – postoji dopadanje ali vam se pojedine stvari kod osobe koja vas zavodi ni malo ne dopadaju. Razmišljate da li treba preći preko nekih stvari ili ipak sačekati da naleti neka bolja prilika. Što više budete razmišljali, samo ćete više upadati u začarani krug. Savet bi bio da ipak date šansu – vrlo lako se može dogoditi da ova osoba u nekom kraćem narednom periodu odustane od vas. Nemojte posle žaliti za propuštenim prilikama. U emotivnim vezama i bračnim odnosima razvoj situacije zavisi od vas. iako se partner trudi da vam ide „niz dlaku“ vi smatrate da to nije dovoljno. Kraj sedmice ipak vam donosi da se osećate rasterećenije i spremnije na kompromis.

Devica

Imate osećaj da vam je osoba koju želite u ovom trenutku nedostižna. Iako ste mislili da ste na dobrom putu da je osvojite, komunikacija između vas dvoje je iznenada prekinuta. Razmišljaćete da li ste nešto pogrešno rekli, uradili, preispitivati svoje poteze i pokušavati da nađete smirenje. Savet je da sačekate drugi deo sedmice i da onda pokušate ponovo da pokrenete priču sa njom. Period nije dobar za nova poznanstva i za ulazak u emotivni odnos, jer ćete vrlo verovatno ući u nešto što će biti lepo samo na početku. Poenta je da u ovom momentu ne vidite partnera jasno, samo želite da ispunite sebi želju. U emotivnim vezama i brakovima pustite da se stvari odvijaju nekim svojim tempom, iako ćete povremeno imati osećaj kolotečine. Jedino sam početak nedelje može doneti neku sitniju, ali kratku raspravu.

Vaga

I u dužim emotivnim vezama i u brakovima sledi vam period nervoze. U pojedinim trenucima izgleda kao da čekate samo jednu partnerovu reč pa da ospete paljbu. Naročito će prva polovina nedelje biti intenzivna po ovom pitanju. U suštini, kada sednete i razmislite malo, stvari se i ne dešavaju toliko loše, ali vi sada imate tendenciju da preuveličavate sve. Moguće je da su u vama proradili strahovi – da partner nema dovoljno emocija prema vama, da nije zainteresovan za nekog drugog, da ne krije nešto od vas…i tako dalje. Šta reći osim – ako vam ovo postane u narednom periodu uobičajena rutina, nemojte posle padati u nesvest kada dobijete adekvatan odgovor od druge strane. Čuvajte svoje veze i brakove i spustite malo loptu. Što se slobodnih Vaga tiče – totalno ste nezadovoljni. Nešto je taman krenulo kako treba….i stalo. Zbunjenost, sumnja, nesigurnost….biće bolje u drugom delu sedmice.

Škorpija

Slobodne Škorpije provod i izlazak sa prijateljima, ili neka proslava, okupljanje – može dovesti u blizinu osobe koja kao da je pravljena po njihovoj meri. Prepoznavanje na prvi pogled, iskra koja se budi od samog početka i velika doza romantike koja će krenuti da vas „radi“ bez milosti pa će pojedine Škorpije imati osećaj da pucaju po svim šavovima. Odavno ste tražili i odavno vam je trebalo baš ovo. Da vas neko zavede samo jednim pogledom, da osetite da varnice sevaju između vas dvoje…E sada da li će ovo ostati kao nešto trajno ili će za vas biti samo kao adrenalinska inekcija da vas održi u životu dok ne stigne „ona prava“ ljubav, to ćemo tek videti. Ne može se osporiti da će meseci pred nama doneti ovom znaku još prilika za emotivnu ispunjenost, ali na mnogo mirniji način. Oni u vezama i brakovima neka rade na strasti (to će vam baš ići od ruke) i sve će biti u apsolutnom redu. Manji nesporazumi, ali bez snage da unesu neku veću turbulenciju u vaš odnos.

Strelac

U prvom ste delu sedmice još pod velikim uticajem nekih ličnih problema pa ćete verovatno malo potisnuti svoj emotivni život. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, voljena osoba to neće ni malo lako prihvatiti i moguće je da vam svaki dan „začini“ život po kojom burnom svađom. Na svu sreću, ovo će trajati par dana i prestaje tako da ćete moći da se posvetite dragom biću i pokušate da popravite stvari. U bračnim odnosima ne bih rekla da će biti trzavica, već pre neke vrste zatišja, gde i vi i supružnik zasebno vodite svako svoju politiku i samo se srećete „u prolazu“. Što se slobodnih Strelčeva tiče, aktivnosti bivšeg emotivnog partnera su vas u potpunosti prodrmale iz korena. Možda u početku nećete moći da se snađete u celoj priči, ali ćete jako brzo povratiti izgubljenu stabilnost. Ulazak u nešto potpuno novo ne preporučuje vam se tokom ove sedmice, jer je malo verovatno da će imati trajnost.

Jarac

Ukoliko ste od skoro pokrenuli neku ljubavnu priču, još uvek ste u fazi upoznavanja partnera. Očigledno vam je da oboje morate da se prilagodite jedno drugom, ali povremeno stvarno ne razumete poteze osobe sa kojom ste. Ne nervirajte se, ne žurite i ne padajte – sve se za sada odvija kako treba, ali u sporijem ritmu nego što biste vi to voleli. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, ova sedmica može biti naročito loša. Očigledno je da ćete imati velikih problema u dogovorima, generalno komunikaciji sa partnerom i da ćete iz nekih napetih situacija samo vašom ličnom smirenošću uspevati da izađete. Ako i vi izgubite mir i stabilnost, postoje naznake za veću problematiku. Oni koji su slobodni verovatno će to i ostati. Ako postoji osoba koja vam se dopada, nećete uspeti da nađete pravi način da joj priđete.

Vodolija

Ne može da se porekne da će slobodne Vodolije imati dosta zanimljivih susreta i dešavanja tokom ovog perioda, ali mi nikako ne izgleda kao da ćete od bilo koje priče ili „zanimacije“ uspeti da napravite nešto konkretnije. Više osoba je trenutno u fazi „obletanja“ oko vas i sve je to vama simpatično i interesantno, ali ne osećate onu pravu unutrašnju vatru i želju da se posvetite apsolutno samo jednoj od njih. Neki će pripadnici ovog znaka ovo vreme iskoristiti da malo uživaju u avanturama. Doduše, moguće je da će vas neko zaneti u većoj meri, ali samo ako dozvolite sebi da se opustite i prepustite. Što se tiče onih u emotivnim vezama, brakovima – moguće je da ljubomora „puca“ na sve strane. Vi ste sumnjivi partneru, on je sumnjiv vama i tako se oboje vrtite u začaranom krugu. Moguće su povremene svađe i rasprave.

Ribe

Strast se u vama u potpunosti probudila i shvatate da vas neko sve više privlači. Tu sada imamo dvostruku situaciju – ako ste od skoro u vezi, isuviše očekujete i možete smatrati da se druga strana poigrava s vama. Ukoliko ste tek u procesu muvanja, „taj neko“ vam nekako uvek izmakne za dlaku, što vama samo dodatno pojačava želju da ga osvojite. Da se ne biste nervirali shvatite da druga strana sada kontroliše situaciju i da je na vama samo da se prepustite ovoj igri. Slede vam strasni susreti obojeni fatalnošću i romantikom. Ribe koje su u dužim emotivnim vezama ili brakovima nikako da shvate da je ono što rade pogrešno. Voljena osoba pokušava diplomatski da vam ukaže na vaše greške ali vi možete prilično impulsivno reagovati. Jednostavno, ne volite kada niste u pravu.

Izvor: 24sata.rs

Recent Posts