Nedjeljni horoskop od 14. do 20. septembra

Ovan

Ove nedjelje će biti dosta nesporazuma sa drugim ljudima. Gledajte da izbjegavate sukobe. Potrebno je da pravite kompromise. Moguće su rasprave sa partnerom oko nekih sitnica. Nemojte se vraćati na stare veze. Iskoristite dobre aspekte da uživate u Vašoj vezi. Jako je bitno da nastavite da brinete o svom zdravlju i da izbjegavate slatkiše.

Bik

Potrudite se da ne ulazite u sukobe sa saradnicima. Mogući su problemi koji nisu aktuelni od danas, nego od prije. Najbitnije je da uradite sve što možete sami, da se ne oslanjate na druge ljude. Potrudite se da budete agilni. Imate malo više energije, ali ne zapostavljajte porodicu. Sada je vrijeme za sređivanje doma.

Blizanci

Usmjerite se na Vašu vezu. Budite prijatni prema partneru. Nije dobro da se nervirate oko sitnica. Od sredine nedjelje ćete biti nervozniji nego inače, ali pokušajte da pravite kompromise i da ne prenosite nervozu na druge ljude. U srijedu i četvrtak ćete biti napetiji, ali već od petka će tenzija biti manja. Vidite se sa dragim ljudima, partnerom, a ako ste slobodni, ove nedjelje se možete čuti sa nekim iz prošlosti.

Rak

Sve je išlo kako treba do sad, ali od četvrtka su mogući nesporazumi sa članovima porodice. Što više vremena provodite van kuće. Neće više biti tolikih problema u vezi, kao u proteklom periodu. Okrenućete se poslu, pa će sav teret biti u toj oblasti. Moraćete malo bolje da se organizujete.

Lav

U prvoj polovini nedjelje ćete se dobro osjećati. Ništa Vam neće biti teško. Pozavršavajte neke detalje, ako ste nešto mijenjali kod kuće, ili makar izbacite ono što Vam nije potrebno. Od četvrtka nećete biti tako dobro raspoloženi, ali ćete se i zapitati šta je bitno za Vaše odnose sa drugima, veze i prijateljstva. Nećete više biti tako tolerantni.

Djevica

Platite sve račune. Nemojte biti neodgovorni. Pokušajte da se manje nervirate oko novca u drugoj polovini nedjelje. Dobro Vam sve ide, ali nikako da to uvidite. Bićete malo raspoloženiji od sredine nedjelje. Budite prijatni prema saradnicima. Postoji neka osoba kojoj se dopadate, ali joj je teško da Vam priđe. Ako ste u vezi, nemojte skrivati ništa od partnera, pokušajte otvoreno da pričate o svojim osjećanjima.

Vaga

Ne ide Vam sve od ruke, ali tu su prijatelji da vas oraspolože. Pazite šta jedete ove nedjelje. Mogući su problemi sa alergijom. Ne kupujte do četvrtka neke kozmetičke preparate, ostavite to za vikend. Prijatni ste prema drugima. Držite do sebe. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom u društvu dragih ljudi. Slobodni, neka osoba koja Vam je prijatelj možda osjeća prema Vama nešto više od toga.

Škorpija

Ova nedjelja je dobra za završavanje, a ne za započinjanje poslova. Nemojte imati previše povjerenja u druge ljude. Neka ženska osoba na poslu može biti od pomoći. Kolege su Vam naklonjene i hoće da Vam izađu u susret, pa makar i da daju savjet. Ukoliko ne uložite dosta energije na poslu, mogući su problemi. Družite se više.

Strelac

Imate dosta planova za ovu nedjelju, ali pokušajte da budete realni prema sebi. Nekad hoćete da uradite više stvari istovremeno, a to nije dobro. Potrudite se da se usmjerite na pozitivne stvari. Imate dosta obaveza, ali je potrebno da odradite primarne stvari. Bićete smeteni zbog odnosa sa partnerom i saradnicima od polovine nedjelje. Ne dozvolite da Vas spoljašnji faktori ometaju u poslu.

Jarac

Imate dosta posla. Dajte sve od sebe da nešto ne pogriješite, naročito od četvrtka, kada su moguće greške. Imajte u vidu da će biti osjetno lakša situacija u odnosima sa drugima, raščistićete sve odnose koje niste stigli do sada. Budite prijatni prema prijateljima i saradnicima. Posvetićete se više sebi, prijaće Vam. Moguća su neka kraća putovanja.

Vodolija

Imate dosta obaveza. Potrudite se da ipak nađete više vremena za sebe i prijatelje. Nećete se više toliko opterećivati poslom. Malo ste smireniji, ali od petka možda neće sve ići onako kako ste zamislili. Držite se svojih ciljeva. Tvrdoglavi ste, ali pokušajte da pravite kompromise sa drugim ljudima. Saradnja je neophodna, naročito sa partnerom.

Ribe

Usredsredite se na štednju. Nemate baš osjećaj za novac, ali to ne znači da treba da potrošite sve što zaradite. Budite prijatni prema drugima i gledajte da se ne opterećujete poslom previše. Ozbiljniji ste i posvećeni poslu. Partner i prijatelji neće više toliko podržavati Vaše planove i hirove, nego ćete morati da se uozbiljite malo. Imate podršku na poslu od strane ženskih osoba.

Izvor: Mondo.rs

Recent Posts